Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Panyolai pálinka

PANYOLAI PÁLINKA

 

TÖRTÉNETEK AZ ALKOTÓTÓL:

 

A Panyolai Szilvórium Magyarország egyik legnagyobb gyümölcsöskertjének, a Szatmár-Beregi síkságnak a közepén, három folyó ölelésében található.

A főzde alapítóinak eredeti szándéka szerint a Panyolai Szilvórium működését az importált menedzsment helyett a gondoskodó odaadás, termékeit pedig a tradíció és nem a múló divatok jellemzik. A főzde természetesen folyamatosan fejlődik, bővül.

Az újitások közül azokat alkalmazzuk, melyek őszintén a javunkra válnak.

Hányfajta gyümölcsből készítenek pálinkát Panyolán?

Tízfajtából, melyekből kettő eredetvédett (szabolcsi alma, szatmári szilva), több a környékről származik, de mindegyikről elmondható, hogy Magyarország területén terem.

A szamócával nyílik a szezon, melyet a cseresznye követ, majd időközben érkezik a fürtös meggy, a lédús kajszibarack, a piros- és feketeribizli,  a Nemtudom szilva és a nemes bodza (bogyójának fás, friss ízei az Elixírben, virágának édes zamata a mézes-bodzás almában köszönnek vissza). A gyümölcsszezont a szabolcsi alma és a körte zárja.

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!