Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Felhasználói tájékoztató Regisztráció szolgáltatásról

Alapvetések

(1) Weboldalunknak minden olyan természetes személy regisztrált tagja lehet, aki a weboldalunkra érkezve a belépés előtt nyilatkozott arról, hogy a 18. életévét betöltötte már. 

(2) A regisztráció során a felhasználó életkorának igazolása céljából meg kell adni a születési dátumát. A regisztráló személy regisztrációjának elküldésével kijelenti, hogy a regisztrációja során megadott adatok a valóságnak megfelelnek, különös tekintettel a születési dátumára.

(3) Amennyiben nyilvánvalóvá válik, hogy a regisztráció során megadott adatok a valóságnak nem felelnek meg, először az adatok aktualizálását kérjük, melyre 5 munkanap áll a felhasználó rendelkezésére. Ennek elmulasztása a regisztráció azonnali megszüntetését, regisztrációs adatainak törlését vonja maga után. 

(4) A weboldalunkon kétféle csatornán valósulhat meg regisztráció:

Egyszerű regisztráció

(5) Amikor a felhasználó a Bejelentkezés során megjelenő "Regisztráció" gombra/linkre kattintva adja meg az alapvető regisztrációs adatait, az "Egyszerű regisztráció" valósul meg.

(6) A regisztráció elküldését követően biztonsági okból egy regisztrációt megerősítő linket küldünk a megadot e-mail címre, melyre kattintva meg kell erősítenie regisztrációs szándékát. 

(7) A honlapon a regisztráló természetes személy az erre vonatkozó négyzet - Személyes adataim kezelése - bejelölésével adhatja meg hozzájárulását személyes adatai kezeléséhez.

(8) A kezelhető személyes adatok köre: a természetes személy neve (vezetéknév, keresztnév), e-mail címe, felhasználóneve, születési dátuma.

(9) A személyes adatok kezelésének célja

1. A honlapon nyújtott szolgáltatások teljesítése.
2. A"Regisztrált" jogosultsághoz kötött információkhoz biztosított hozzáférés.
3. A weboldalra történő belépést követően a felhasználó azonosítása.
4. A felhasználói élmény növelése.
5. Kapcsolatfelvétel elektronikus megkereséssel.
6. Tájékoztatás a Társaság szerződési feltételeiről.
7. A honlap használatának elemzése.

(10) Az adatkezelés jogalapja: az érintett hozzájárulása.

(11) A személyes adatok címzettjei, illetve a címzettek kategóriái: a Társaság ügyfélszolgálattal, marketing tevékenységével kapcsolatos feladatokat ellátó munkavállalói, adatfeldolgozóként a Társaság IT szolgáltatója tárhelyszolgáltatást végző munkavállalói.

(12) A személyes adatok tárolásának időtartama: a regisztráció szolgáltatás fennállásáig, vagy az érintett hozzájárulása visszavonásáig (törlési kérelméig).

Vásárlói regisztráció

(13) Amikor a felhasználó előzetes regisztráció nélkül a webshopunkban vásárol a "Vásárlói regisztráció" valósul meg. Ekkor az "Egyszerű regisztráció" esetében megadható adatok mellett a szállítási, számlázási és egyéb kapcsolattartási adatait is meg kell adni.

(14) A "Vásárlói regsiztráció" esetén nem küldünk regisztrációt megerősítő linket, de a vásárlói visszaigazolást igen, amely tartalmazza a megadott adatokat. 

(15) A honlapon a vásárlási folyamat során regisztráló természetes személy az erre vonatkozó négyzet - Személyes adataim kezelése - bejelölésével adhatja meg hozzájárulását személyes adatai kezeléséhez.

(16) A kezelhető személyes adatok köre: a természetes személy neve (vezetéknév, keresztnév), telefonszáma, e-mail címe, felhasználóneve, születési dátum, számlázási címe (ország, irányítószám, város, cím), szállítási cím (ország, irányítószám, város, cím).

(17) A személyes adatok kezelésének célja

1. A honlapon nyújtott szolgáltatások teljesítése. 
2. A"Regisztrált" jogosultsághoz kötött információkhoz biztosított hozzáférés.
3. A weboldalra történő belépést követően a felhasználó azonosítása.
4. A felhasználói élmény növelése.
5. Kapcsolatfelvétel, elektronikus, telefonos, SMS, és postai megkereséssel. 
6. Tájékoztatás a Társaság szerződési feltételeiről. 
7. A honlap használatának elemzése.

(18) Az adatkezelés jogalapja: az érintett hozzájárulása.

(19) A személyes adatok címzettjei, illetve a címzettek kategóriái: a Társaság ügyfélszolgálattal, marketing tevékenységével kapcsolatos feladatokat ellátó munkavállalói, adatfeldolgozóként a Társaság IT szolgáltatója tárhelyszolgáltatást végző munkavállalói.

(20) A személyes adatok tárolásának időtartama: a regisztráció szolgáltatás fennállásáig, vagy az érintett hozzájárulása visszavonásáig (törlési kérelméig).


Részletes Adatkezelési tájékoztatónk IDE kattintva érhető el.