Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Termékek

Egyedülálló raktárkészletünk,
több mint 2200 italkülönlegessége közül választhatsz!

Felhasználói tájékoztató Regisztráció szolgáltatásról

Alapvetések

(1) Weboldalunknak minden olyan természetes személy regisztrált tagja lehet, aki a weboldalunkra érkezve a belépés előtt nyilatkozott arról, hogy a 18. életévét betöltötte már. 

(2) A regisztráció során a felhasználó életkorának igazolása céljából meg kell adni a születési dátumát. A regisztráló személy regisztrációjának elküldésével kijelenti, hogy a regisztrációja során megadott adatok a valóságnak megfelelnek, különös tekintettel a születési dátumára.

(3) Amennyiben nyilvánvalóvá válik, hogy a regisztráció során megadott adatok a valóságnak nem felelnek meg, először az adatok aktualizálását kérjük, melyre 5 munkanap áll a felhasználó rendelkezésére. Ennek elmulasztása a regisztráció azonnali megszüntetését, regisztrációs adatainak törlését vonja maga után. 

(4) A weboldalunkon kétféle csatornán valósulhat meg regisztráció:

Egyszerű regisztráció

(5) Amikor a felhasználó a Bejelentkezés során megjelenő "Regisztráció" gombra/linkre kattintva adja meg az alapvető regisztrációs adatait, az "Egyszerű regisztráció" valósul meg.

(6) A regisztráció elküldését követően biztonsági okból egy regisztrációt megerősítő linket küldünk a megadot e-mail címre, melyre kattintva meg kell erősítenie regisztrációs szándékát. 

(7) A honlapon a regisztráló természetes személy az erre vonatkozó négyzet - Személyes adataim kezelése - bejelölésével adhatja meg hozzájárulását személyes adatai kezeléséhez.

(8) A kezelhető személyes adatok köre: a természetes személy neve (vezetéknév, keresztnév), e-mail címe, felhasználóneve, születési dátuma.

(9) A személyes adatok kezelésének célja

1. A honlapon nyújtott szolgáltatások teljesítése.
2. A"Regisztrált" jogosultsághoz kötött információkhoz biztosított hozzáférés.
3. A weboldalra történő belépést követően a felhasználó azonosítása.
4. A felhasználói élmény növelése.
5. Kapcsolatfelvétel elektronikus megkereséssel.
6. Tájékoztatás a Társaság szerződési feltételeiről.
7. A honlap használatának elemzése.

(10) Az adatkezelés jogalapja: az érintett hozzájárulása.

(11) A személyes adatok címzettjei, illetve a címzettek kategóriái: a Társaság ügyfélszolgálattal, marketing tevékenységével kapcsolatos feladatokat ellátó munkavállalói, adatfeldolgozóként a Társaság IT szolgáltatója tárhelyszolgáltatást végző munkavállalói.

(12) A személyes adatok tárolásának időtartama: a regisztráció szolgáltatás fennállásáig, vagy az érintett hozzájárulása visszavonásáig (törlési kérelméig).

Vásárlói regisztráció

(13) Amikor a felhasználó előzetes regisztráció nélkül a webshopunkban vásárol a "Vásárlói regisztráció" valósul meg. Ekkor az "Egyszerű regisztráció" esetében megadható adatok mellett a szállítási, számlázási és egyéb kapcsolattartási adatait is meg kell adni.

(14) A "Vásárlói regsiztráció" esetén nem küldünk regisztrációt megerősítő linket, de a vásárlói visszaigazolást igen, amely tartalmazza a megadott adatokat. 

(15) A honlapon a vásárlási folyamat során regisztráló természetes személy az erre vonatkozó négyzet - Személyes adataim kezelése - bejelölésével adhatja meg hozzájárulását személyes adatai kezeléséhez.

(16) A kezelhető személyes adatok köre: a természetes személy neve (vezetéknév, keresztnév), telefonszáma, e-mail címe, felhasználóneve, születési dátum, számlázási címe (ország, irányítószám, város, cím), szállítási cím (ország, irányítószám, város, cím).

(17) A személyes adatok kezelésének célja

1. A honlapon nyújtott szolgáltatások teljesítése. 
2. A"Regisztrált" jogosultsághoz kötött információkhoz biztosított hozzáférés.
3. A weboldalra történő belépést követően a felhasználó azonosítása.
4. A felhasználói élmény növelése.
5. Kapcsolatfelvétel, elektronikus, telefonos, SMS, és postai megkereséssel. 
6. Tájékoztatás a Társaság szerződési feltételeiről. 
7. A honlap használatának elemzése.

(18) Az adatkezelés jogalapja: az érintett hozzájárulása.

(19) A személyes adatok címzettjei, illetve a címzettek kategóriái: a Társaság ügyfélszolgálattal, marketing tevékenységével kapcsolatos feladatokat ellátó munkavállalói, adatfeldolgozóként a Társaság IT szolgáltatója tárhelyszolgáltatást végző munkavállalói.

(20) A személyes adatok tárolásának időtartama: a regisztráció szolgáltatás fennállásáig, vagy az érintett hozzájárulása visszavonásáig (törlési kérelméig).


Részletes Adatkezelési tájékoztatónk IDE kattintva érhető el.