Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Felhasználói tájékoztató a Hírlevél szolgáltatásról

Alapvetések

(1) Hírlevelünkre minden olyan természetes személy feliratkozhat, aki a weboldalunkra érkezve a belépés előtt nyilatkozott arról, hogy a 18. életévét betöltötte már.

(2) Egy e-mail címmel csak egyszer lehet feliratkozni a hírlevelünkre.

(3) Hírlevelünkben megjelenő információk, képek általános tájékoztató jellegűek, reklám célokat szolgálnak és nem minősíthetőek konkrét ajánlattételnek. A vátoztatás jogát fenntartjuk!

(4) A hírlevélre feliratkozással a felhasználó nem válik a weboldal regisztrált felhasználójává, valamint a felhasználói regisztráció és a webshopban történő vásárlás során nem történik meg automatikusan a hírlevélre feliratkozás.

(5) Hírlevelünkre feliratkozást számtalan ponton tesszük elérhetővé. A weboldal alján a Kapcsolat területen található egy állandó link, amelyre kattintva bármelyik oldalról elérhető a hírlevél feliratkozási űrlap. Ezen kívül a vásárlási folyamat során, az adatok megadásánál külön felkínáljuk a hírlevelünkre feliratkozás lehetőségét. 

(6) A hírlevéről az érintett a hírlevélben elhelyezett „Leiratkozás” linkre kattintva, vagy írásban, vagy e-mailben tett nyilatkozattal, vagy a weboldalunkon a Hírlevélre feliratkozás oldalon a feliratkozási adatok megadása után a Leiratkozás gombra kattaintva  bármikor leiratkozhat, amely a hozzájárulás visszavonását jelenti. Ilyen esetben a leiratkozó minden adatát haladéktalanul töröljük.

Személyes adatok kezelése

(7) A honlapon a hírlevél szolgáltatásra feliratkozó természetes személy az erre vonatkozó négyzet bejelölésével adhatja meg hozzájárulását személyes adatai kezeléséhez.

(8) A kezelhető személyes adatok köre: a természetes személy neve (vezetéknév, keresztnév), e-mail címe.

(9) A személyes adatok kezelésének célja

1. Hírlevél küldése a Társaság termékei, szolgáltatásai tárgyában
2. Reklámanyag küldése

(10) Az adatkezelés jogalapja: az érintett hozzájárulása.

(11) A személyes adatok címzettjei, illetve a címzettek kategóriái: a Társaság ügyfélszolgálattal, marketing tevékenységével kapcsolatos feladatokat ellátó munkavállalói, alvállalkozói, adatfeldolgozóként a Társaság IT szolgáltatója munkavállalói a tárhelyszolgáltatás teljesítése céljából.

(12) A személyes adatok tárolásának időtartama: a hírlevél-szolgáltatás fennállásáig, vagy az érintett hozzájárulása visszavonásáig (törlési kérelméig).


Részletes Adatkezelési tájékoztatónk IDE kattintva érhető el.