Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Panyolai Elixír fekete cseresznye pálinka 0,5 42%

1_1536.jpg
1_1536.jpg
Cikkszám: 3099
Felvéve: 2014-03-26
Módosítva: 2021-11-26
Egység: 0.5 lBruttó egységár: 16 280 Ft / 1 l
Ár: 8 140 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 8140 Ft 8140

Termékismertető

Panyolai elixír fekete cseresznye pálinka 0,5 42%


Származása: Magyarország
Lepárló: Panyolai Szilvórium Zrt.
Alapanyag: Cseresznye

Illat: A cseresznye finom, lágy és sajátos gyümölcsös illata kúszik fel az orr nyálkahártyába. Édeskés, csokis, citrusos és cédrusos aromák teszik teljessé az illatozást.  

Íz: Ismét találkozunk az édeskés cseresznye ízzel, amelyet követ a gyümölcsös, friss, üdítő pálinka íz. Könnyed, nem karcos, lágy és simogató ízhatással bír ez a nedű.   

Lecsengés: Közepesen hosszan, elnyújtottan élvezhetjük ki a zamatos utóízeket.

Szín: Áttetsző.

Így kóstold meg: Lehet aperitifként, kispohárban, akár 18-20 fokon vagy hűtve.

Legyen nagyon jó estéd és élvezd az életet !

 

A Panyolai Elixír:

Amivel kezdődött… Az Elixír az alkímiában egyetemes orvosságot jelent. Ez a titokzatos anyag mindenre képes, az aranycsinálástól a bajok elhárításán át egészen az örök fiatalság elnyeréséig. Kimos belőlünk minden árnyat és ártalmat.

Ám az Elixír elkészítését évszázadok óta titkok övezik. Mágia, rítusok, beavatás. A mi Elixírünk titka sokkal „egyszerűbb”. Évszázados, töretlen hagyomány, istenáldotta, természeti adottságok, mint a folyók, a különleges talaj és klíma, és az a törekvés, hogy sajátunk legjavát nyújtsuk. A késztetéstől képzeletünk szárnyat bont. Nem csak nézünk, látunk is!

Határtalan, emberfeletti erők ömlenek belénk. Képességeink kibontakoznak, melyre szükségünk is van ahhoz, hogy a nehéz emberlét feladatait betöltsük.

Elixír pálinkáink készítése során tökéletességre törekszünk: válogatott, hibátlan gyümölcs, nagy odafigyeléssel történő lepárlás, eperfahordóban történő pihentetés az alapja. Büszkék vagyunk rájuk.
Meglepően karakteres íz, kellemes harmóniák.

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!