Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Nemzeti Dohánybolt

Nemzeti Dohánybolt

Több mint 20 éves szakmai múlttal 1.600-féle termékkel várunk Nemzeti Dohányboltunkban.

A szigorú trv., reklám trv. miatt nem írhatjuk ki a termékek nevét, fotóját, ismertetőjét sőt a termékek kategóriáit és az árakat sem.

Viszont biztosítunk arról, hogy a trafikokban legálisan kapható ÖSSZES, a weblapon tiltott megjelenítésű, az ebben a körben ismert nevű növényből készült, a 18 éven felüliek által vásárolható termék MINDEN típusát, márkáját, méretét, alakját és kiszerelését, csomagját igyekszünk beszerezni, a kínálatot fejleszteni és eladásra felkínálni.

Profi eladóink szíves örömest adnak tájékoztatást, a polcokon lévő 1.600-féle termékről.

Maradjunk kapcsolatban

Javasoljuk iratkozz fel a névre szóló "Hedonista" című 2 heti hírlevelünkre, amiben az AKCIÓink és különleges italokkal kapcsolatos információk mellett a Nemzeti Dohánybolt termékeivel kapcsolatos érdekességekről, kuriózumokról is időben tájékoztatunk.

A hírlevél a legegyszerűbb és legkényelmesebb módja a kapcsolattartásunknak. Semmilyen kötelezettséggel nem jár és bármikor leiratkozhatsz róla külön indoklás nélkül.