Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Panyolai Elixír fürtös meggy pálinka 0,5 40%

1_1538.jpg
1_1538.jpg
Cikkszám: 3103
Felvéve: 2014-03-26
Módosítva: 2021-10-07
Egység: 0.5 lBruttó egységár: 16 280 Ft / 1 l
Ár: 8 140 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 8140 Ft 8140

Termékismertető

Panyolai Elixír fürtös meggy pálinka 0,5 40%

 

Származása: Magyarország
Lepárló: Panyolai Szilvórium Zrt.
Alapanyag: Meggy

Illat: Fanyar-édes, nagyon jó illatú pálinka. Kiütközik a bonbonmeggy csokoládés, fahéjas, kávés aromája.

Íz: A meggy az a gyümölcs, ami mindig önmagát adja ! Igazi csodás, harmonikus, férfias pálinka ez, amely ízeivel meghódítja a fogyasztóját.  

Lecsengés: Hosszú ideig tart, könnyed, finom ízek maradnak a szájban.

Szín: Áttetsző.

Így kóstold meg: Lehet aperitifként, kispohárban, akár 18-20 fokon vagy hűtve.

Élvezd az életet…!

 

A Panyolai Elixír fürtös meggy pálinka 0,5 40%:

 
" A gyümölcsök illata-színe-íze így megtöbbszöröződve, felerősödve emlékeztet a nyárra. Elixír minőség, egyedi hangsúlyokkal.

Akárhogyan is: gyümölcsben jók vagyunk. Szatmárban akárhová néz: gyümölcsöt, gyümölcsfákat lát. Értünk hozzá, szeretjük, ebben nőttünk fel, a vérünkben van. Ha nem hiszi, jöjjön el Szatmárba és járjon utána!"

A Panyolai Elixír:

Amivel kezdődött… Az Elixír az alkímiában egyetemes orvosságot jelent. Ez a titokzatos anyag mindenre képes, az aranycsinálástól a bajok elhárításán át egészen az örök fiatalság elnyerésééig. Kimos belőlünk minden árnyat és ártalmat.

Ám az Elixír elkészítését évszázadok óta titkok övezik. Mágia, rítusok, beavatás. A mi Elixírünk titka sokkal „egyszerűbb”. Évszázados, töretlen hagyomány, istenáldotta, természeti adottságok, mint a folyók, a különleges talaj és klíma, és az a törekvés, hogy sajátunk legjavát nyújtsuk.

A késztetéstől képzeletünk szárnyat bont. Nem csak nézünk, látunk is! Határtalan, emberfeletti erők ömlenek belénk. Képességeink kibontakoznak, melyre szükségünk is van ahhoz, hogy a nehéz emberlét feladatait betöltsük.

Elixír pálinkáink készítése során tökéletességre törekszünk: válogatott, hibátlan gyümölcs, nagy odafigyeléssel történő lepárlás, eperfahordóban történő pihentetés az alapja. Büszkék vagyunk rájuk.

Kerekded ízű, zamatos, életteli pálinka, extra mélységgel.VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!