Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Fizetési információk

Fizetési módok

(1) Korlátlan számban és értékben lehet a weboldalon megjelenő termékekből rendelni, de bruttó 500.000 Ft feletti rendelési érték esetén a fizetési mód minden esetben egyeztetést igényel, azaz ennek költségei nem jelennek meg a megrendelésben. 

(2) A fizetési módot a vásárlás záró folyamatában a megrendelés ellenőrzését követő 3. lépésként a Szállítási mód kiválasztása után kell meghatározni.

(3) A fizetés történhet Utánvéttel, Személyesen készpénzben, Banki utalással, vagy Bankkártyás fizetéssel.

(4) Ha az Előre utalást, vagy a Bankkártyás fizetési módot választod, akkor az Utánvételnél alkalmazott 0,9%-os beszedési díjat nem kell megfizetned!

Utánvétel

(5) Társaságunk a GLS Futárszolgálattal végzi a csomagok kiszállítását. Utánvétel esetén a szállítást végző futárnak kell kifizetni az áru ellenértékét készpénzben.
Ha GLS CsomagPont lett kiválasztva szállítási módként, akkor a kiválasztott GLS CsomagPontban kell kifizetni az áru ellenértékét készpénzben.

Személyesen készpénzben

(6) Lehetőségünk van előzetesen egyeztetett időpontban a termék személyes átvételére is a www.golden-drinks.hu budapesti üzletében. A megrendelt árucikkek ellenértéke ekkor a helyszínen készpénzben vagy bankkártyával kerül kiegyenlítésre.

Banki átutalás

(7) Banki átutalás esetén a megrendelés beérkezését követően, átutalásos számlát állítunk ki melyet e-mailben megküldünk a megrendelőnek.
A következő bankszámlára várjuk a megrendelés ellenértékét:

Golden Drinks Kft. 1076 Bp. Péterfy S. u. 22.I.7., 10409015-00010533- 00000002

(8) Az átutalás teljesítését követően, a pénz beérkezése után a kiválasztott szállítási módon tesszük elérhetővé a megrendelt árut.

(9) Ha a megrendelt áru vételára 1 héten belül nem kerül átutalásra, úgy munkatársunk megkísérli felvenni a megrendelővel a kapcsolatot, hogy tisztázza a nem fizetés okát.

(10) Ha a kapcsolatfelvétel nem sikerül a megrendelést töröljük és erről elektronikus üzenetet (e-mailt) küldünk.

Bankkártya

(11) A megrendelés elfogadását követően a K&H Bank fizetési oldalára irányítjuk.

(12) Elektronikus, azaz bankkártyás fizetéskor az K&H Bank biztonságos szerverén keresztül tud fizetni. A fizetés bármely bank által kibocsátott VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro és JCB kártya használatával megvalósítható. 

(13) A fizetés lebonyolításához a bankkártya adataira van szükség. Meg kell adni a bankkártya számát és lejáratának dátumát, valamint a 3 számjegyű CVC kódot, ami a kártya hátoldalán található.

(14) A kívánt adatok bevitele után a "Fizetés" gombra kattintva a fizetés végrehajtásra kerül. A sikeres fizetést a bank visszaigazolja, majd a rendszer visszairányít a golden-drinks.hu-ra, ami szintén értesít a sikeres fizetésről.

(15) Ha a bank a kártyás fizetést valamilyen oknál fogva visszautasítja, vagy a megrendelő a bank fizetési oldalán a Mégsem gombra kattintva a fizetési folyamatot megszakítja és a fizetés meghiusul a megrendelőt a bank visszairányítja a www.golden-drinks.hu oldalra ahol a sikertelen fizetésről értesítjük a megrendelőt.

(16) A ki nem fizetett megrendelést nem törli a rendszer, azt az átutalásos fizetési móddal azonos módon fogjuk kezelni és egyedi elbírálás alapján előfordulhat, hogy a megrendelővel felvesszük a kapcsolatot a megrendelés teljesítésének megkezdése előtt.


Részletes Általános Szerződési Feltételeink IDE kattintva érhető el.