Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Panyolai elixír szamóca pálinka 0,35 40%

panyolai_szamóca.jpg
panyolai_szamóca.jpg
Cikkszám: p-33
Felvéve: 2014-09-15
Módosítva: 2022-01-13
Egység: 0.35 lBruttó egységár: 27 200 Ft / 1 l
Ár: 9 520 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 9520 Ft 9520

Termékismertető

Panyolai elixír szamóca pálinka 0,35 40%


Származása: Magyarország
Lepárló: Panyolai Szilvórium Zrt.
Alapanyag: Szamóca

Illat: A földieper egy kivételesen intenzív, sajátos, édeskés – lekváros illatot árasztó pálinkát ad a készítő keze által. Igazi, finom, frissítő hatású illatokat bocsájt ki.  

Íz: Rögtön édes jelleggel indul az első korty első molekuláinál, ahogyan a szájunkhoz ér. Utána jön a nagyon kellemes szamóca íz, a maga gyümölcsösségével és egyediségével. Könnyű, hölgyeknek is nagyon ajánlott pálinkát kóstolhatunk.    

Lecsengés: Közepesen hosszú, illatos é utóízeiben is aromás.

Szín: Áttetsző

Így kóstold meg: Szobahőmérsékleten több íz jön ki belőle, de hűtve is lehet egy szép pohárban.

Kedves Egészségedre !

 

A Panyolai Elixír:

Amivel kezdődött… Az Elixír az alkímiában egyetemes orvosságot jelent. Ez a titokzatos anyag mindenre képes, az aranycsinálástól a bajok elhárításán át egészen az örök fiatalság elnyeréséig. Kimos belőlünk minden árnyat és ártalmat.

Ám az Elixír elkészítését évszázadok óta titkok övezik. Mágia, rítusok, beavatás. A mi Elixírünk titka sokkal „egyszerűbb”. Évszázados, töretlen hagyomány, istenáldotta, természeti adottságok, mint a folyók, a különleges talaj és klíma, és az a törekvés, hogy sajátunk legjavát nyújtsuk. A késztetéstől képzeletünk szárnyat bont. Nem csak nézünk, látunk is!

Határtalan, emberfeletti erők ömlenek belénk. Képességeink kibontakoznak, melyre szükségünk is van ahhoz, hogy a nehéz emberlét feladatait betöltsük.

Elixír pálinkáink készítése során tökéletességre törekszünk: válogatott, hibátlan gyümölcs, nagy odafigyeléssel történő lepárlás, eperfahordóban történő pihentetés az alapja. Büszkék vagyunk rájuk.

Illatos, friss, tavaszias zamatú, könnyed pálinka

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!