Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Panyolai Elixír kajszibarack pálinka 0,5 40%

1_1539.jpg
1_1539.jpg
Cikkszám: 3090
Felvéve: 2014-03-26
Módosítva: 2021-10-27
Egység: 0.5 lBruttó egységár: 19 040 Ft / 1 l
Ár: 9 520 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 9520 Ft 9520

Termékismertető

Panyolai elixír kajszibarack pálinka 0,5 40%


Származása: Magyarország
Lepárló: Panyolai Szilvórium Zrt.
Alapanyag: Kajszibarack

Illat: kiemelkedően szagos, illatos, aromás pálinka, amelyben érezhető a sárgabarack, az ebből készült lekvár, édes, virágos, friss illata.  

Íz: A sárgabarack édes, mézes, kissé fahéjas, citrusos, gyümölcsös íze sok örömöt nyújt a kóstoló ajkaknak. Nagyon kerek, jó húzású, kellemes pálinka.  

Lecsengés: Hosszú ideig tart, könnyed, finom ízek maradnak a szájban.

Szín: Áttetsző.

Így kóstold meg: Lehet aperitifként, kispohárban, akár 18-20 fokon vagy hűtve.

Legyen szép estétek !

 

A Panyolai Elixír:

Amivel kezdődött… Az Elixír az alkímiában egyetemes orvosságot jelent. Ez a titokzatos anyag mindenre képes, az aranycsinálástól a bajok elhárításán át egészen az örök fiatalság elnyerésééig. Kimos belőlünk minden árnyat és ártalmat.

Ám az Elixír elkészítését évszázadok óta titkok övezik. Mágia, rítusok, beavatás. A mi Elixírünk titka sokkal „egyszerűbb”. Évszázados, töretlen hagyomány, istenáldotta, természeti adottságok, mint a folyók, a különleges talaj és klíma, és az a törekvés, hogy sajátunk legjavát nyújtsuk.

A késztetéstől képzeletünk szárnyat bont. Nem csak nézünk, látunk is! Határtalan, emberfeletti erők ömlenek belénk. Képességeink kibontakoznak, melyre szükségünk is van ahhoz, hogy a nehéz emberlét feladatait betöltsük.

Elixír pálinkáink készítése során tökéletességre törekszünk: válogatott, hibátlan gyümölcs, nagy odafigyeléssel történő lepárlás, eperfahordóban történő pihentetés az alapja. Büszkék vagyunk rájuk.

Bársonyosan telt, nyár hangulatú, tiszta ital, kellemesen elnyúló, hosszan tartó ízzel.

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!