Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Panyolai Eszencia Aszaltszilva pálinka 0,35 45% pDD

panyolai esz.szilva.jpg
panyolai esz.szilva.jpg
Cikkszám: 3106
Felvéve: 2014-03-26
Módosítva: 2023-06-02
Egység: 0.35 lBruttó egységár: 93 657 Ft / 1 l
Ár: 32 780 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 32780 Ft 32780

Termékismertető

Panyolai Eszencia Aszaltszilva pálinka 0,35 45% pDD

Származása: Magyarország
Lepárló: Panyolai Szilvórium Zrt.
Alapanyag: Szilva ( szilva darabok elixírben történő áztatásával készül )

Illat: A szilva nagyon finom gyümölcs. Ez érződik a fűszeres, édes, nagyon kellemes illataiban is. Jó, finom, férfias pálinka aromák terjengnek. Azonban ez a pálinka az elixírben ázó szilva darabok érlelési módszere miatt több, sokkal kiterjedtebb, koncentráltabb aromát rejt. Olyan kipárolgásokat érezhetünk, ami csak ebben a párlatban van jelen.

Íz: Az édeskés szilva gyümölcsös, erőteljes, virágos és fűszeres íze megkapó. Nagyon meghatározó ízű, ősi magyar pálinka. Az érlelési módja miatt ezek a csodás ízek még kifejezettebbek, és intenzívebbek. Egy remeki "Pálinka-csodáról"  van szó. Sőt előkerülnek eddig ismeretlen de nagyszerű aromák is, amelyek kiemelik, pozitívan befolyásolják a minőséget. Igazi meglepi, exkluzív ajándék lehet.

Lecsengés: Kellően hosszan, elnyújtottan élvezhetjük ki a nagyon koncentrált, zamatos utóízeket.

Szín: Aranyos áttetsző.

Így kóstold meg: Lehet aperitifként, kispohárban, akár 18-20 fokon vagy hűtve.

Kívánunk neked egy kiemelkedően szép napot !

 

A Panyolai Eszencia Aszaltszilva pálinka 0,35 45% pDD:

Királyi asztalra való, rendkívül értékes és ritka pálinkaeszenciák. Számozzuk és számon tartjuk őket. Nekünk is fontos, hogy értő kezekbe kerüljenek. Alapja a hibátlan Elixír, ami rendkívül gazdag aszaltgyümölcs-ágyon pihenve először elveszti mennyiségének kétharmadát, cserébe különleges gyümölcsösséggel gazdagodik.

Az aszalt gyümölcsökből kicsöpögő, sűrű, olajos eszencia a végletekig koncentrálva a gyümölcs ilyen töménységben eddig feltáratlan tulajdonságait.

Különleges alkalmakra szóló, kivételes ajándéknak ajánljuk vagy egyszerűen, ha valakit le akar nyűgözni. Örömhír a gyűjtőknek: a limitált számú, évjáratos díszüvegek számozva, névre szólóan kerülnek ki a pálinkatrezorból.

A különleges Panyolai Eszencia háromféle gyümölcsből készül, aszalt szilva, aszalt körte, és aszalt meggy ágyon.

A Panyolai Eszencia Aszaltszilva pálinka 0,35 45% pDD a hagyományos, szatmári szilvalekvár tömény, kicsattanó életerejét sűríti magába. A Meggy fanyarul édes Eszenciája az ínyenceknek való.

Az Eszenciák az aszalt gyümölcsön és a tiszta pálinkán kívül mást nem tartalmaznak, édességük és gyümölcsösségük koncentrált erejük eredménye.

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!