Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Panyolai Elixír vilmoskörte pálinka 0,5 40%

1_1540.jpg
1_1540.jpg
Cikkszám: 3104
Felvéve: 2014-03-26
Módosítva: 2023-06-02
Egység: 0.5 lBruttó egységár: 19 880 Ft / 1 l
Ár: 9 940 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 9940 Ft 9940

Termékismertető

Panyolai Elixír vilmoskörte pálinka 0,5 40%

 

Származása: Magyarország
Lepárló: Panyolai Szilvórium Zrt.
Alapanyag: Vilmoskörte

Illat: A Vilmoskörte egy biológiai és a természet nyújtotta "Ajándék" a rendkívül zamatos, édes, fűszeres illatát tekintve - Magyar Hazánktól ! Nem lehet felülmúlni. Pici fahéj és sok gyümölcsösség jellemzi, édes aromája nem mindennapi.

Íz: Az édes Vilmoskörte, fahéj, fűszerek, de főleg a virágos, gyümölcsös ízeket felmutató, üdítő hatású olyan pálinka, amelyre minden pálinkabarát vágyik.   

Lecsengés: Hosszú ideig tart, illatos, édeskés ízekkel a végén.

Szín: Aranyos, áttetsző.

Így kóstold meg: Lehet aperitifként, kispohárban, akár 18-20 fokon vagy hűtve.

Csodás estéd legyen !

 

A Panyolai Elixír:

Amivel kezdődött… Az Elixír az alkímiában egyetemes orvosságot jelent. Ez a titokzatos anyag mindenre képes, az aranycsinálástól a bajok elhárításán át egészen az örök fiatalság elnyeréséig. Kimos belőlünk minden árnyat és ártalmat.

Ám az Elixír elkészítését évszázadok óta titkok övezik. Mágia, rítusok, beavatás. A mi Elixírünk titka sokkal „egyszerűbb”. Évszázados, töretlen hagyomány, istenáldotta, természeti adottságok, mint a folyók, a különleges talaj és klíma, és az a törekvés, hogy sajátunk legjavát nyújtsuk.

A késztetéstől képzeletünk szárnyat bont. Nem csak nézünk, látunk is! Határtalan, emberfeletti erők ömlenek belénk. Képességeink kibontakoznak, melyre szükségünk is van ahhoz, hogy a nehéz emberlét feladatait betöltsük.

Elixír pálinkáink készítése során tökéletességre törekszünk: válogatott, hibátlan gyümölcs, nagy odafigyeléssel történő lepárlás, eperfahordóban történő pihentetés az alapja. Büszkék vagyunk rájuk.

Földrajzi eredetvédelmi oltalom alatt álló, kedves és megbízható ital. Nagyon lehet szeretni.

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!