Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Panyolai Elixír birsalma pálinka 0,5 40%

panyolai_birs.jpg
panyolai_birs.jpg
Cikkszám: 3098
Felvéve: 2014-03-26
Módosítva: 2024-03-20
Egység: 0.5 lBruttó egységár: 23 820 Ft / 1 l
Ár: 11 910 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 11910 Ft 11910

Termékismertető

Panyolai elixír birsalma pálinka 0,5 40%


Származása: Magyarország
Lepárló: Panyolai Szilvórium Zrt.
Alapanyag: Birsalma

Illat: A birsalma egy félvad, nem annyira nagyon lédús és zamatos növény. Ennek ellenére az illata sajátos, a birsalmasajt és lekvár azonnal felismerhető.   

Íz: Az édeskés birsalma, zöld növények, friss, üdítő ízeket fedezhetünk fel a pálinkában. Azok szeretik, akik nem ragaszkodnak az ízek bombáihoz.

Lecsengés: Közepesen hosszú ideig tart, édeskés ízekkel a végén.

Szín: Aranyos áttetsző.

Így kóstold meg: Lehet aperitifként, kispohárban, akár 18-20 fokon vagy hűtve.

Kedves egészségedre, legyen szép, „jóízű” napod !

A Panyolai Elixír a gyártó megfogalmazásában:

"Amivel kezdődött… Az Elixír az alkímiában egyetemes orvosságot jelent. Ez a titokzatos anyag mindenre képes, az aranycsinálástól a bajok elhárításán át egészen az örök fiatalság elnyerésééig. Kimos belőlünk minden árnyat és ártalmat.

Ám az Elixír elkészítését évszázadok óta titkok övezik. Mágia, rítusok, beavatás. A mi Elixírünk titka sokkal „egyszerűbb”. Évszázados, töretlen hagyomány, istenáldotta, természeti adottságok, mint a folyók, a különleges talaj és klíma, és az a törekvés, hogy sajátunk legjavát nyújtsuk.

A késztetéstől képzeletünk szárnyat bont. Nem csak nézünk, látunk is! Határtalan, emberfeletti erők ömlenek belénk. Képességeink kibontakoznak, melyre szükségünk is van ahhoz, hogy a nehéz emberlét feladatait betöltsük.

Elixír pálinkáink készítése során tökéletességre törekszünk: válogatott, hibátlan gyümölcs, nagy odafigyeléssel történő lepárlás, eperfahordóban történő pihentetés az alapja. Büszkék vagyunk rájuk."

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!