Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Panyolai Eszencia Aszaltkörte pálinka 0,35 45% pDD

panyolai_eszencia_aszalt_korte.jpg
panyolai_eszencia_aszalt_korte.jpg
Cikkszám: Pa-00057
Felvéve: 2017-05-02
Módosítva: 2023-12-14
Egység: 0.35 lBruttó egységár: 93 657 Ft / 1 l
Ár: 32 780 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 32780 Ft 32780

Termékismertető

Panyolai Eszencia Aszaltkörte pálinka 0,35 45% pDD

Származása: Magyarország
Lepárló: Panyolai Szilvórium Zrt.
Alapanyag: Vilmoskörte ( az elixírben áznak a körte darabok )

Illat: A Vilmoskörte egy biológiai és a természet nyújtotta "Ajándék" a rendkívül zamatos, édes, fűszeres illatát tekintve - a Magyar Hazánktól ! Nem lehet felülmúlni.

Pici fahéj és sok gyümölcsösség jellemzi, édes aromája nem mindennapi. Ezeket a szépséges illatokat mélyíti el a gyümölcs, a körte darabok elixírben történő áztatása, amely a pálinka további érlelését jelenti, még több íz kerül elő.

Íz: Az édes Vilmoskörte, fahéj, fűszerek, de főleg a virágos, gyümölcsös ízeket felmutató, üdítő hatású olyan pálinka, amelyre minden pálinkabarát vágyik.

Az ízeiben az aszalt gyümölcsöknek az elixírben történő áztatása azt jelenti, hogy jelentősen olajosabbá, mélyebbé váltak az aromák, kifejezettebbek az ízek. Ez a folyamat egyértelműen nemesíti a pálinkát. Igazi csúcsterméket kaptunk.

Lecsengés: Nagyon hosszú, intenzívebb, édeskés ízekkel a végén.

Szín: Aranyos, áttetsző.

Így kóstold meg: Lehet aperitifként, kispohárban, akár 18-20 fokon vagy hűtve.

Csodás parti estéd legyen, mert ezzel a "nektárral" lehetséges !!

 

A Panyolai Eszencia Aszaltkörte pálinka 0,35 45% pDD a gyártó szerint:

" Királyi asztalra való, rendkívül értékes és ritka pálinkaeszenciák. Számozzuk és számon tartjuk őket. Nekünk is fontos, hogy értő kezekbe kerüljenek.

Alapja a hibátlan Elixír, ami rendkívül gazdag aszaltgyümölcs-ágyon pihenve először elveszti mennyiségének kétharmadát, cserébe különleges gyümölcsösséggel gazdagodik.

Az aszalt gyümölcsökből kicsöpögő, sűrű, olajos eszencia a végletekig koncentrálva a gyümölcs ilyen töménységben eddig feltáratlan tulajdonságait.

Különleges alkalmakra szóló, kivételes ajándéknak ajánljuk vagy egyszerűen, ha valakit le akar nyűgözni. Örömhír a gyűjtőknek: a limitált számú, évjáratos díszüvegek számozva, névre szólóan kerülnek ki a pálinkatrezorból.

A különleges Panyolai Eszencia háromféle gyümölcsből készül, aszalt szilva, aszalt körte és aszalt meggy ágyon.

A Panyolai Eszencia Aszaltkörte pálinka 0,35 45% pDD a hagyományos, szatmári körte tömény, kicsattanó életerejét sűríti magába. A Körte édes Eszenciája az ínyenceknek való.

Az Eszenciák az aszalt gyümölcsön és a tiszta pálinkán kívül mást nem tartalmaznak, édességük és gyümölcsösségük koncentrált erejük eredménye."

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!