Termékeink

Mészáros borház borai

Több mint 120 hektár szőlőültetvényen gazdálkodik a pincészet. Széles a fajtaválaszték, így több mint 10 féle palackos borral, 3-4 évjárattal tud megjelenni a hazai-és külföldi piacokon.

A Magyar Bor Akadémia döntése alapján 2016-ban Mészáros Pál lett az Év bortermelője! Ugyanebben az évben a Challenge International Du Vin borversenyen 2 arany- és 1 ezüstéremmel lett gazdagabb a Mészáros Borház.

„Dédapámig tudok visszaemlékezni, bár a nagyszüleim, szüleim is, mindenki szőlővel, borral foglalkozott. Dédapám volt a legsikeresebb, ő már akkor 3-4-szer átjáratta a szőlőt, válogatásborokat készített. Sőt, volt olyan darálója, ami bogyózott is. Dédapám jó borász és szőlész is volt. Hegybíró is volt, ezért a nagyanyámat úgy anyakönyvezték, hogy Soós Julianna, a hegybíró lánya.” (forrás: meszarosborhaz.hu)

mészáros bikavér.jpg
[133] Mészáros Bikavér 0,75 2 110 Ft
mészáros_kadaraka.jpg
[130] Mészáros Kadarka 0,75 1 740 Ft

Facebook

Ajánlott termékeink

Legfrisebb híreink

Főiskolásoknak – Egyetemistáknak

 A főiskolásoknak – egyetemistáknak (csak a 18 évet betöltötteknek ) saját diákigazolvány felmutatása esetén a nem akciós termékekből 4 % kedvezményt adunk italboltunkban.

  • Nemzeti Dohánybolt Régi trafikosként várjuk kedves vásárlóinkat a legszélesebb termékválasztékkal!
  • ARMAND DE BRIGNAC GOLDMagyarországi premier! Üzletünkben kapható a világ No. 1. Pezsgője az ARMAND DE BRIGNAC GOLD! armanddebrignac.com Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Koktélok