Termékeink

Mészáros Bikavér 0,75

mészáros bikavér.jpg
Cikkszám: 133
2 110 Ft

termekismerteto

Mészáros Bikavér 0,75


Származás: Magyarország, Szekszárdi Régió
Gyártó: Mészáros Birtok
Alapanyag: szőlő, bor, - Kadarka, Kékfrankos, cuvée


Érlelés: tölgyfafahordóban.

 

Illat: A Mészáros Bikavér 0,75 egy olyan cuvée, amelynek az összetétele legalább 50 %-ban a két alapborból kell legyen, de 3 féle borból állhat. Itt a 3. rész nem ismert. Kipárolgásai nagyon finomak, összetettek, virágos, vörös bogyós gyümölcsökkel telített zamatokkal bír. Száraz, de a sav-cukor arány nagyon kellemes, kifejezetten aromás. Selymes, bársonyosak a gőzei.  

Íz: A Mészáros Bikavér 0,75 cuvée, amely elsősorban arról híres, hogy összetett gyümölcsös jegyekkel bír. A 3 féle bor nagyon szép cuvéet alkot. Tele van rózsa, és orgona illattal. Szamóca, málna, ribizli és meggy, cseresznye zamatai ékesítik. Jó a húzása, száraz, dongás, karamellás aromák adják ki a végső ízeket. Selymes, bársonyos, nagyszerű alkotás a pincemestertől. 

Lecsengés: Nagyon mélyen gyümölcsös, száraz, fűszeres.

Szín: Mély vörös.

Így kóstold meg: Végy egy szép kristály poharat, majd 12-18 fokon lassan kortyolgatva ízleld meg !

Ezzel az itallal kényeztesd magadat és a barátokat, családodat! Eggs! 

 

Facebook

Legfrisebb híreink

Főiskolásoknak – Egyetemistáknak

 A főiskolásoknak – egyetemistáknak (csak a 18 évet betöltötteknek ) saját diákigazolvány felmutatása esetén a nem akciós termékekből 4 % kedvezményt adunk italboltunkban.

  • Nemzeti Dohánybolt Régi trafikosként várjuk kedves vásárlóinkat a legszélesebb termékválasztékkal!
  • ARMAND DE BRIGNAC GOLDMagyarországi premier! Üzletünkben kapható a világ No. 1. Pezsgője az ARMAND DE BRIGNAC GOLD! armanddebrignac.com Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Koktélok