Termékeink

Mészáros Hidaspetre Cabernet Franc Válogatás 0,75

mészáros_hidaspetre.jpg
Cikkszám: 135
4 130 Ft

termekismerteto

Mészáros Hidaspetre Cabernet Franc Válogatás 0,75


Származás: Magyarország, Szekszárdi Régió
Gyártó: Mészáros Birtok
Alapanyag: szőlő, bor, - Cabernet Franc


Érlelés: 2 éves, tölgyfafahordóban.

 

Illat: A Mészáros Hidaspetre Cabernet Franc Válogatás 0,75 egy komoly ital, az a gőzeiből is kiderül. A Cabernet Franc-ra jellemző erőteljes aromák azonnal érvényre jutnak. A tanninok, erősek, de finoman oszlanak el. Fűszeres, csokis, karamellás, fahéjas, szegfűszeges, kardamonos zamatok emelkednek fel a kóstoló pohárból. Nyilvánvalóan a kékszőlős, áfonyás, fekete bogyós - fekete szedres, fekete ribizlis illatok komoly részét képezik a páráiban fellelhető illat anyagoknak. 

Íz: A Mészáros Hidaspetre Cabernet Franc Válogatás 0,75 ízei arról tanúskodnak, hogy ez egy nagyon komoly bor. A legjobb dűlőben a 35 éves beállt ültetvény remek kondíciója meg is ízlelhető a borban. Tele van vaníliás, fahéjas jegyekkel. Csokoládés, karamellás, kávés, fekete bogyós. Fűszerek tekintetében szinte telített, és ez által a fehérbors, szegfűszeg, kardamon, citromfű határozottam emeli a minőségét. Selymes, nagyon jó húzású, remek bor. Tanninjai és savai szépek, finomak. Krémes, selymes, bársonyos.

Lecsengés: Nagyon hosszú, vaníliás, pörkölt mogyorós, fűszeres.

Szín: Mély vörös.

Így kóstold meg: Végy egy szép kristály poharat, majd 12-18 fokon lassan kortyolgatva ízleld meg!

Ezzel a komoly borral készülj komoly eseményekre! Bulizzatok! Eggs! 

 

Facebook

Legfrisebb híreink

Főiskolásoknak – Egyetemistáknak

 A főiskolásoknak – egyetemistáknak (csak a 18 évet betöltötteknek ) saját diákigazolvány felmutatása esetén a nem akciós termékekből 4 % kedvezményt adunk italboltunkban.

  • Nemzeti Dohánybolt Régi trafikosként várjuk kedves vásárlóinkat a legszélesebb termékválasztékkal!
  • ARMAND DE BRIGNAC GOLDMagyarországi premier! Üzletünkben kapható a világ No. 1. Pezsgője az ARMAND DE BRIGNAC GOLD! armanddebrignac.com Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Koktélok