Termékeink

Mészáros Cabernet Franc 0,75

mészáros_cab_franc.jpg
Cikkszám: 134
1 975 Ft

termekismerteto

Mészáros Cabernet Franc 0,75


Származás: Magyarország, Szekszárdi Régió
Gyártó: Mészáros Birtok
Alapanyag: szőlő, bor, - Cabernet Franc


Érlelés: tölgyfafahordóban.

 

Illat: A Mészáros Cabernet Franc 0,75 egy olyan fajta bor, amely a szekszárdi régióban kiválóan érzi magát. Fűszeres, fahéjas, szegfűszeges, kardamonos zamatokkal találkozhatunk. Kékszőlős, kékszilvás, fekete szedres, fekete ribizlis és cseresznyés aromák mélyülnek el rétegekben a megillatozása során. Fadongás, sav-cukor arány szempontjából a testesebb kategóriába tartozik. 

Íz: A Mészáros Cabernet Franc 0,75 ízei nagyon jó paraméterekkel bírnak. Csokoládés, karamellás, kávés, fekete bogyósokkal telített zamatokat érzünk. Fűszerekben gazdag, fahéj, fehérbors, szegfűszeg a jellemző. Fadongás, testes, remek, selymes, bársonyos ez a szép bor. Kékszilvás és lekváros, dzsemes, tósztkenyeres, mazsolás, mandulás és mogyorós ízek kecsegtetik a kóstoló ajkakat.

Lecsengés: Nagyon hosszú, pörkölt mogyorós, fűszeres.

Szín: Mély vörös.

Így kóstold meg: Végy egy szép kristály poharat, majd 12-18 fokon lassan kortyolgatva ízleld meg !

Ezzel a szép borral köszöntsd a hétvégét! Bulizzatok! Eggs! 

 

Facebook

Ajánlott termékeink

Legfrisebb híreink

Főiskolásoknak – Egyetemistáknak

 A főiskolásoknak – egyetemistáknak (csak a 18 évet betöltötteknek ) saját diákigazolvány felmutatása esetén a nem akciós termékekből 4 % kedvezményt adunk italboltunkban.

  • Nemzeti Dohánybolt Régi trafikosként várjuk kedves vásárlóinkat a legszélesebb termékválasztékkal!
  • ARMAND DE BRIGNAC GOLDMagyarországi premier! Üzletünkben kapható a világ No. 1. Pezsgője az ARMAND DE BRIGNAC GOLD! armanddebrignac.com Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Koktélok