Termékeink

Mészáros Kadarka 0,75

mészáros_kadaraka.jpg
Cikkszám: 130
1 740 Ft

termekismerteto

Mészáros Kadarka 0,75


Származás: Magyarország, Szekszárdi Régió
Gyártó: Mészáros Birtok
Alapanyag: szőlő, bor, - Kadarka


Érlelés: tölgyfafahordóban.

 

Illat: A Mészáros Kadarka 0,75 kipárolgásaiban jelenkezik ennek a régi fajtának a fűszeressége, a gazdag gyümölcsössége. Komolyak a savai, és ez bizony érezteti a hatását a páráiban is. Száraz, nem karcos, tanninos, kékszőlős és fadongás aromákkal örvendezteti meg a kiváncsi orrot. 

Íz: A Mészáros Kadarka 0,75 ízei egyszerűen jók. A fajta jellege a komoly fűszerezettség, a hosszan tartó íz hatás, és kiemelkedő gyümölcsösség. Nos ez mind benne van, érezhető is. A tanninok szépek, az ital krémes, selymes. Kékszőlő, kékszilva, áfonya zamat jegyek törnek rétegekben elő. Kiváló vörösboros fröccs készíthető belőle. Bársonyossága meglepő, ezért is oly élvezetes.

Lecsengés: Közepesen hosszú, fűszerekkel teli, gyümölcsös.

Szín: Mély vörös.

Így kóstold meg: Végy egy szép kristály poharat, majd 12-18 fokon lassan kortyolgatva ízleld meg!

Próbáld ki ezt az ősi, finom, jó bort! Eggs! 

 

Facebook

Legfrisebb híreink

Főiskolásoknak – Egyetemistáknak

 A főiskolásoknak – egyetemistáknak (csak a 18 évet betöltötteknek ) saját diákigazolvány felmutatása esetén a nem akciós termékekből 4 % kedvezményt adunk italboltunkban.

  • Nemzeti Dohánybolt Régi trafikosként várjuk kedves vásárlóinkat a legszélesebb termékválasztékkal!
  • ARMAND DE BRIGNAC GOLDMagyarországi premier! Üzletünkben kapható a világ No. 1. Pezsgője az ARMAND DE BRIGNAC GOLD! armanddebrignac.com Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Koktélok