Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Pannonhalmi pálinka

PANNONHALMI PÁLINKA


A gyártó leírása:


A Pannonhalmi várhegy tövében 1917 óta működik pálinkafőzdénk, így történetünk 100 éves múltra tekint vissza.

Maga a pálinkafőzés viszont egy ősi tudomány, mely évszázadok óta nemzedékről nemzedékre száll.  A kiváló tanításnak és a technológia fejlődésének köszönhetően ma már ellenőrzött körülmények között, őseink tudását birtokolva állítjuk elő pálinkáinkat, ügyelve, hogy minden palackból ugyanaz a kiváló minőség köszönjön vissza.

Bár a technológia fejlődött, az „alapszabály” örökérvényű maradt: kiváló minőségű pálinkát csak kiváló minőségű gyümölcsből lehet készíteni.  

A Pannonhalmi Pálinkárium mai állapotában 2007 óta működik. Kezdetben a termékválaszték nagyobb hányada a hagyományos ízeket tartalmazta, majd az évek során folyamatosan bővítettük a divatos ízválasztékot is.

A különböző fűszerezésnek, érlelési technikáknak köszönhetően a végeredmény viszont egy olyan ízvilág, mely lehetővé teszi, hogy minden érdeklődő megtalálja a neki megfelelő terméket.

A pálinka ma már Hungaricum, nemes magyar ital. 

Eleinkhez hűen továbbadjuk tudásunkat a következő pálinkafőző generációnak, hiszen főzdénk mintaüzem, az oktatás mindennapjaink részévé vált.  
VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!