Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Zimek Szomolyai Fekete Cseresznye pálinka 0,5 46%

zimek-szomolyai-feketecseresznye.jpg
zimek-szomolyai-feketecseresznye.jpg
Cikkszám: Zk-00001
Felvéve: 2022-11-23
Módosítva: 2022-11-24
Egység: 0.5 lBruttó egységár: 24 960 Ft / 1 l
Ár: 12 480 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 12480 Ft 12480

Termékismertető

Zimek Szomolyai Fekete Cseresznye pálinka 0,5 46%

Alkohol: 550%
Gyümölcs: Cseresznye (Fekete)
Kiszerelés: 500 ml
Termékcsalád: Zimek Strong
Gyártó: Zimek Pálinka Kft., Magyarország, Zamárdi

Illat : A Zimek Szomolyai Fekete Cseresznye pálinka 0,5 46%: Kipárolgásában több aroma réteg kerül elő sorban egymás után.  A fekete cseresznye alap. Utána csokis, marcipános, édeskés-alkoholos, fahéjas, fűszeres, kicsit magos oárák érkeznek. 

Íz: A Zimek Szomolyai Fekete Cseresznye pálinka 0,5 46%: Száraz-édeskés, cseresznyés, csipkebogyós, kicsit piros almás, csokis-kakaós zamat pamacs is előjön, - bársonyos, a nyelvet simogató, friss, üde pálinka. 

Lecsengés: Lassú, nagyon finom utóízekkel.

Így kóstold meg: 18-20 fokon, magában de lehet hűtve is, viszont akkor lassabban engedi el az ízeket!

Kóstolj olyan pálinkákat, amelyek számodra már a gyümölcs tekintetében is vóak, íme itt van egy.....! EGGS!

"Érdekesség az alkotó cég weblapjáról, ídézet:

Roland Zimek feleségével, Martinával közösen alapította a céget 1997-ben. Kezdetben csak kisebb mennyiségben, bérfőzéssel készítettek pálinkát. A minőségre már a kezdetektől nagy hangsúlyt fektettek. Álmuk, a saját főzőberendezéssel dolgozó pálinkafőzde 2005. december 6-án vált valósággá, amikor megnyitották látványfőzdéjüket Zamárdiban, a Zimek Pálinka Manufaktúra azóta folytatja tevékenységét a Balaton déli partján.
Az alapító kezdetektől fogva kifejezetten a Balaton környékén termő gyümölcsök feldolgozására alapozta a főzde munkáját, és elkötelezett volt az iránt, hogy csakis a legkiválóbb gyümölcsöket használja fel pálinkáihoz, többek között ennek is köszönhető azok különlegesen jó minősége. A Zimek Pálinka Manufaktúra pálinkáiba garantáltan nem kerül cukor, sem egyéb mesterséges vagy természetes aroma. Szakembereink nagy gonddal válogatják ki a teljesen érett, hibátlan gyümölcsöket, és külön figyelmet fordítanak arra, hogy azok feldolgozása is kíméletes legyen.
A Zimek márkanéven előállított pálinkák az elmúlt tizenöt évben rengeteg elismerést szereztek a pálinkát kedvelő fogyasztók és a pálinkát értő szakmai bírálók körében. A cég számos hazai és nemzetközi versenyen ért el kiemelkedő eredményt. Három alkalommal volt az Év Pálinkafőzdéje (2006, 2007, 2010) és két alkalommal volt nemzetgyőztes a nemzetközi Destillata párlatversenyen (2007, 2010). 2016-ban új tulajdonossal és ügyvezetéssel folytatta a cég a munkát, amely megkezdte a visszatérést az alapokhoz. Ennek eredményei gyorsan megmutatkoztak. Az elmúlt három évben, az Országos Pálinka és Törkölypálinka Versenyen elnyertük a Magyarország legeredményesebb pálinkafőzdéje 2018. III., a Magyarország legeredményesebb pálinkafőzdéje 2019. II., valamint a Magyarország legeredményesebb pálinkafőzdéje 2020. III. helyezettnek járó díjat. Ennek legfőbb oka, hogy termékeinket a legszigorúbb minőségi követelményeknek vetjük alá, hogy minőségi, tiszta hungarikumot kapjunk."

 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!