Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Arran Sherry Cask-The Bodega Scotch whisky 0,7 55,8% pDD

arran-sherry-cask-the bodega.jpg
arran-sherry-cask-the bodega.jpg
Cikkszám: Wy-00464
Felvéve: 2023-05-17
Módosítva: 2023-08-18
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 38 771 Ft / 1 l
Ár: 27 140 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 27140 Ft 27140

Termékismertető

Arran Sherry Cask-The Bodega Scotch whisky 0,7 55,8% pDD

Származás: Skócia
Gyártó: Arran Whisky Distillery
Alapanyag: Árpa


Érlelés: fahordóban, sherrys hordóban!!

Illat: Az Arran Sherry Cask-The Bodega Scotch whisky 0,7 55,8% pDD helyett került a polcokra. Az alkotó pincemester terve itt is az volt, hogy egy édes, fűszeres, lágy italt hozzon létre, ami sikerült is. Malátás, hordódongás, édeskésen fűszeres, gyümölcsös, citrusos, kevés füst és a pörkölt illatok nagyon finom eloszlása a jellemzője. Kifejezetten selymes, bársonyos, minden kipárolgása,- de érettebb benyomást kelt a kipárolgásában, mint az elődje, de itt a sherrys hordós érlelés lesimította az illatokat.

Íz: Az Arran Sherry Cask-The Bodega Scotch whisky 0,7 55,8% pDD: Kiemelkedő ízeiben a legjellemzőbb a családra jellemző komplexitás, az édeskés csodás, száraz, malátás zamatok kavalkádja. Tehát "whiskysen édes", malátás, pörkölt mogyorós, szárított gyümölcsös, mazsolás, kicsit mézes, fadongás, fahéjas, csokoládés, tele van szárított gyógynövényes aromákkal. Vanília, barack és körte, kicsi citrusosság fedezhető fel benne. Jó húzású, könnyed, de zamatos whisky. A sherrys érlelés egy ég komplexebb íz világot jelenít meg.

Lecsengés: Közepesen hosszú, édeskés, mogyorós, narancshéjas, vaníliás.

Szín: Aranysárga - barnás

Így kóstold meg: Először 18-21 fokon a teljes íz megtapasztalása miatt. Aztán mehet hűtve vagy jéggel egy szép kristály whiskys pohárban.

Hívd meg a Családodat és bátran koccintsatok, Bulira fel! Eggs!

 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!