Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

The Hive Blended Malt Scotch whisky 0,7 46% pDD

the-hive.jpg
the-hive.jpg
Cikkszám: Wy-00450
Felvéve: 2023-03-09
Módosítva: 2023-03-13
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 22 614 Ft / 1 l
Ár: 15 830 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 15830 Ft 15830

Termékismertető

The Hive Blended Malt Scotch whisky 0,7 46% pDD

Származás: Skócia, Speyside
Gyártó: Wemyss Whisky Distillery
Alapanyag: Árpa


Érlelés: fahordóban.  

Illat: A The Hive Blended Malt Scotch whisky 0,7 46% pDD: Illataiban azonnal érezhető a relatíve magasabb alkohol tartalom. Az alkotó pincemesternek nagyon nagy tapasztalata van a bor készítésben is, amit itt részben kamatoztatott. Kicsit füstös, édeskés-száraz, malátás, fűszeres, lágy, de nagyon karakteres kipárolgásai kecsegtetőek. Hordódongás, édeskésen fűszeres, gyümölcsös, citrusos, kevés füst és a pörkölt illatok nagyon finom eloszlása a jellemzője. Kifejezetten selymes, bársonyos, minden aromája,- de érettebb benyomást kelt a páráiban, mint a kormegjelölés nélkül elvárnánk tőle!

Íz: A The Hive Blended Malt Scotch whisky 0,7 46% pDD: Kiemelkedően ízes, dús, sok zamat réteget fedezhetünk fel benne. Az édeskés, csodás, száraz, pörkölt malátás, édesen füstös, sós, pörkölt mogyorós, szárított gyümölcsös, mazsolás, kicsit mézes, fadongás, fahéjas, csokoládés, gyógynövényes ízek mellett ott van némi vanília, barack és körte, citrusosság. Jó húzású, könnyed, de igencsak ízes whisky. 

Lecsengés: Közepesen hosszú, édeskés, kicsit füstös, sós, mogyorós, narancshéjas, vaníliás.

Szín: Aranysárga - barnás

Így kóstold meg: Először 18-21 fokon a teljes íz megtapasztalása miatt. Aztán mehet hűtve vagy jéggel egy szép kristály whiskys pohárban.

Hívd meg a legjobb Barátaidat, legyen ma whisky nap a buliban! Eggs!

 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!