Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Glenfarclas 25é Single Malt Scotch whisky 0,7 43% pDD

glenfarclas-25-eves.jpg
glenfarclas-25-eves.jpg
Cikkszám: Wy-00337
Felvéve: 2019-09-26
Módosítva: 2023-03-20
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 127 600 Ft / 1 l
Ár: 89 320 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 89320 Ft 89320

Termékismertető

Glenfarclas 25é Single Malt Scotch whisky 0,7 43% pDD

 
Származási hely: Skócia
Régió: Highland, Speyside
Lepárló: Glenfarclas Whisky Distillery
Ital típus: Single Malt
Érlelés módja: Fahordóban érlelt, 25 éven át
Hordó típusa: Ex-Sherry hordó, Oloroso sherry hordó

Limitált kiadás!
 
Illat: A Glenfarclas 25é Single Malt Scotch whisky 0,7 43% pDD illatairól csak jót lehet írni,- mert az első megillatozása is "orr-kápráztató" a kategória kedvelői számára! Egy extra finomsággal van dolgunk,- dícséret az alkotóknak! Aromája finoman malátás, gyengéden pörkölt malátás, kissé édeskés, picit füstös, azonban tőzeges, vonzóan pörkölt fás. Itt is jelentkeznek sorban a márkára jellemző, ismert jegyek: érett szilvalekváros, narancslekváros, baracklekváros, kandírozott narancshéjas, sherrys, pörkölt fás, pörkölt dongás érzet emelkedik fel a páráiból. Alma kompót, pörkölt mogyoró és pörkölt mandula, kesudió, dió, majd csokoládé és karamell is előkerül az aroma rétegek közül. Fűszeres, szárított gyümölcsös és gyógynövényes további illatok zárják le a felderíthető rétegeket.

Íz: A Glenfarclas 25é Single Malt Scotch whisky 0,7 43% pDD kóstolása egy igazi ünnepi esemény! Nem lehet szó nélkül elmenni a Glenfarclas Whisky Család hasonszörű képviselőinél is megtapasztalt, itt is megjelenő zamatok mellett, úgy mint: Édeskés és finoman eloszló füstösség van jelen. Pörkölt malátás, ódon hordós, pörkölt fadongás, érett sherrys, barack és szilva valamint narancslekváros, aszalt szilvás, kicsit kompótos, barack gyümölcsös. Gyömbér, kókuszdió és fahéj, kakaó, csokoládé, némi szegfűszeg is ott lappang a többedik élvezetes kortyban. Selymes, lágy, de mégis élénk, bársonyos, jó húzású whisky. Pörkölt mogyoró, pörkölt kávé, csokoládé és pörkölt mandula bukkan fel benne. Ott vannak a szárított gyümölcsök és gyógynövények zamatai is.

Lecsengés: Kellően nagyon hosszú, csokis, kakaós, fűszeres, gyümölcsös, sherrys, lágy, selymes, bársonyosan ér véget a csoda.

Szín: Sötét borostyán

Így próbáld ki a poharadban: Végy egy szép kristály, esetleg egy ólomkristály poharat, és 18-20°C-on, jól behűtve vagy kevés jéggel.

Ezt a palackot nyugodtan viheted ajándékba, vagy a Szeretteidnek! Eggs!

 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!