Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Arran Barrel Reserve Single Malt Scotch whisky 0,7 43% pDD

arran-barrel-reserve.jpg
arran-barrel-reserve.jpg
Cikkszám: WB-257
Felvéve: 2020-01-23
Módosítva: 2022-06-17
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 17 300 Ft / 1 l
Ár: 12 110 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 12110 Ft 12110

Termékismertető

Arran Barrel Reserve Single Malt Scotch whisky 0,7 43% pDD

Származás: Skócia
Gyártó: Arran Whisky Distillery
Alapanyag: Árpa


Érlelés: fahordóban.  

Illat: Az Arran Barrel Reserve Single Malt Scotch whisky 0,7 43% pDD az Arran Lochranza Reserve Scotch whisky 0,7 43% pDD helyett került a polcokra. Az alkotó pincemester terve itt is az volt, hogy egy édes, fűszeres, lágy italt hozzon létre, ami sikerült is. Malátás, hordódongás, édeskésen fűszeres, gyümölcsös, citrusos, kevés füst és a pörkölt illatok nagyon finom eloszlása a jellemzője. Kifejezetten selymes, bársonyos, minden kipárolgása,- de érettebb benyomást kelt a kipárolgásában, mint az elődje!

Íz: Az Arran Barrel Reserve Single Malt Scotch whisky 0,7 43% pDD: Kiemelkedő ízeiben a legjellemzőbb a családra jellemző komplexitás, az édeskés csodás, száraz, malátás zamatok kavalkádja. Tehát "whiskysen édes", malátás, pörkölt mogyorós, szárított gyümölcsös, mazsolás, kicsit mézes, fadongás, fahéjas, csokoládés, tele van szárított gyógynövényes aromákkal. Vanília, barack és körte, kicsi citrusosság fedezhető fel benne. Jó húzású, könnyed, de zamatos whisky. 

Lecsengés: Közepesen hosszú, édeskés, mogyorós, narancshéjas, vaníliás.

Szín: Aranysárga - barnás

Így kóstold meg: Először 18-21 fokon a teljes íz megtapasztalása miatt. Aztán mehet hűtve vagy jéggel egy szép kristály whiskys pohárban.

Hívd meg a legjobb Barátaidat és hajrá, Bulira fel! Eggs!

 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!