Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Recas Selene Fekete Leányka 0,75

recas_selene_feketeleanyka.jpg
recas_selene_feketeleanyka.jpg
Cikkszám: Tw-00025
Felvéve: 2014-10-24
Módosítva: 2023-04-05
Egység: 0.75 lBruttó egységár: 10 733 Ft / 1 l
Ár: 8 050 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 8050 Ft 8050

Termékismertető

Recas Selene Fekete Leányka 0,75


Származás: Erdély (volt Magyarország)
Gyártó: Rékás Pincészet
Alapanyag: Szőlő, bor, Fekete Leányka

Érlelés: Hordós

Érdekesség az importőr tollából:

" Nevét a görög mitológia Hold istennőjéről, Selene-ről kapta. A névhez méltóan, a palack egy forró nap szenvedélyes éjszakáját idéző bort rejt. A birtok legjobb dűlőiről válogatott szőlőt éjszaka szüretelik, hogy megóvják a forróság káros hatásától és megőrizzék a természetes aromákat. Mediterrán stílusú bor, mély bordó színnel és intenzív illattal. A tölgyfahordós érlelés jegyeként kezdetben rumos, fűszeres, aszalt szilvás illatok jelentkeznek, majd a fekete bogyós gyümölcsök teljesednek ki, melyet ízében csokoládés jegyek egészítenek ki."

És akkor a saját kóstolás eredménye:

Illat: A Recas Selene Fekete Leányka 0,75 vörösbor illatai már fél méterről elcsábítják a kóstoló orrot, és nem is engedi el a pohárban lévő finom bor. Kipárolgásaiban uralkodnak a különlegesen élénk savak, tanninok, valamint a fekete és piros bogyós gyümölcsök intenzív zamatai. Parfümös, nektáros kékszőlő, fadonga, pörkölt tölgy. Nagyon szép, kerek vörösbor benyomását keltik a gőzei. 

Íz: A Recas Selene Fekete Leányka 0,75 vörösbort nyilván előbb szellőztetni kell, de utána rá kell startolni az élvezetekre! Kiemelkedő minőség, remek italú, húzása tökéletes, selymes, bársonyos. Pörkölt magvak, tósztkenyér, hordódonga, kakaó, csokoládé és persze a piros és fekete gyümölcsök összetéveszthetetlen zamatai virulnak minden egyes kortyban. Savai finomak, finom eloszlásúak, dúsak, de még is könnyedek. Tannninjai szuperek. Tele van ízes fűszerrel is.

Lecsengés: Közepesnél hosszabb, fűszeres, parfümös, csokis, kakaós, gyümölcsös.

Szín: Vörös.

Így kóstold meg: Végy egy szép kristály poharat, majd 12-18 fokon lassan kortyolgatva ízleld meg!

Ismerkedj meg ezzel a teljesen csak erre a vidékre jellemző, a világon is önálló, csodás borral, a Recas Selene Fekete Leányka 0,75-el  Erdély Országból! Csapj bele a bulizásba ma este! Eggs!

 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!