Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Jim Beam Apple 1,0 32,5%

jim-beam-apple-1-l.jpg
jim-beam-apple-1-l.jpg
Cikkszám: Ti-00033
Felvéve: 2016-06-14
Módosítva: 2023-08-22
Egység: 1 lBruttó egységár: 10 750 Ft / 1 l
Ár: 10 750 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 10750 Ft 10750

Termékismertető

Jim Beam Apple 1,0 32,5%
 

Származás: USA
Gyártó: Jim Beam Whisky Distillery
Alapanyag: Whisky, alma kivonata, méz, fűszerek, ízesítő anyagok


Érlelés: Áztatással, keveréssel és rázással történik,- 4 éven át, fahordóban.  

Illat: A Jim Beam Apple likőr nyilvánvalóan a kiváló minőségű borbon whiskyre épül, amely remek alap ital. Az ízes alma kivonata megváltoztatja az ital kipárolgásait, természetesen az alma aromája benne van, de némi szilva, körte és csipetnyi fahéj is előkerül néhány pillanat múltán. Kiválóra sikeredett likőr. Nagyon kellemes, sőt meglepően egységes aroma felhőt kapunk. Tökéletesen frissít, üdít, hosszú italoknak is kiváló.(longdrink) 

Íz: A bourbon whisky íze a hordós érlelés miatt lekerekedett, lágy, selymes és fadongás, pörkölt mogyorós, finom. A hozzáadott alma sűrítmény és kivonat tovább finomítja és lágyítja sőt még selymesebbé teszi ezt az italt. Minimálisan édeskés, pont annyira amennyire kell és a fahéj is feltűnik. A többedik élvezetes kortynál további nem meghatározható fűszeres ízek tünnek fel a természetes adalékok miatt. Kiválóan megkreált remek itóka ez a likőr. 

Lecsengés: Almás-fahéjas-mézes.

Szín: Világos barna.

Koktélokhoz: Ajánlott, remek ízeket ad hozzá és szolgál alap ital alkotóként is a koktélokban. Rengeteg receptje van,- sőt még a cukrászat is felhasználja.

Így kóstold meg: Végy egy szép kristály poharat, majd 18-21 fokon lassan kortyolgatva ízleld meg ! Lehet hűtve is, sőt jéggel is kiemelkedően finom.

Próbáld ki 30 fok melegben, de akár -20 fok hidegben is! Nem fogsz csalódni. 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!