Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Armand de Brignac Brut Rosé 0,75 faDD

armand_de_brignac_brut_rose.jpg
armand_de_brignac_brut_rose.jpg
Cikkszám: Ti-00028
Felvéve: 2019-05-02
Módosítva: 2024-04-26
Egység: 0.75 lBruttó egységár: 367 987 Ft / 1 l
Ár: 275 990 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 275990 Ft 275990

Termékismertető

Armand de Brignac Brut Rosé 0,75 DD

 

Származás: Franciaország, Champagne, - Cramant, Avize, Oger.
Gyártó: Armand de Brignac Pezsgőgyár
Alapanyag: Szőlő, - Pinot Noir 50%, Chardonnay 10%, Pinot Menuier 40 %, - így már cuvée
Érlelés: Méthode Traditionnalle

Alkohol tartalom: 12,5 % vol

 

Érdekesség: Ez a világ egyik legdrágább, legexkluzívabb pezsgője a Cattier családtól, egy igazi új divat pezsgő. Csodálatos díszdobozban és/vagy bársony táskában van. Az USA kosárlabdázó bajnokcsapatai is előszeretettel fogyasztották a győzelmi trófeájuk átvétele után.

Illat: Az Armand de Brignac Brut Rosé 0,75 DD: Ez a csodás száraz pezsgő a nevéből adódóan száraz és semennyire sem édes - ez jellemző a család többi tagjára is. Amikor felnyitjuk, azonnal érezhető benne a finom gyöngyözés és az illatok intenzitása. Virágos, málnás, epres, ribizlis, csipkebogyós, piros almás, illatos, fűszeres, gyengéden nektáros párái nagyon élvezetesek. Kifejezetten frissen érett piros gyümölcsök gőze kápráztat el. Érezhető benne a szőlő, mint gyümölcs. Olyan a kipárolgása, amely megragad, és azonnal tudjuk, itt nem egy hétköznapi pezsgővel van dolgunk. Lekerekített, érett, a kedvet már az illati meghozzák az ismerkedők részére.

Íze: Az Armand de Brignac Brut Rosé 0,75 DD: A Legelső kortyokban az ízeire az a jellemző, hogy szinte villámként belénk súlyt itt is az érzés,- ez egy extrém finom, rozé ital! Tiszta kortyok, apró pattanással érvényesülő szénsavasság, száraz és csodásan nyugtató, bársonyos savak jellemzik. Nektáros, szőlős, szőlőgyümölcsös, epres, szamócás, meggyes, málnás, piros ribizlis,- csipkebogyós. Citrusokkal további ízek, íz rétegek kerülnek elő. Egy kis grapefruit, csipetnyinél is kevesebb ananász. Kicsi fűszer, nagyon bársonyos zamatok kecsegtetik a szomjas és tikkadt ajkakat. Frissítő, élénkítő hatású, ropogós, nagyon szépen megalkotott, valójában bársonyosan simulékony ital.  

Lecsengés: Közepesen hosszú, nagyon gyümölcsös, száraz, fűszeres.

Szín: Világos rózsaszín, pirosas

Így kóstold meg a poharadban: Szép,– ha lehet kristály Pezsgős pohárban és kizárólag behűtve 8-10 fokra. 

Ha jönnek a Nagy Események, legyen ez az ital a fénypont! Eggs!

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!