Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Belvedere Bloody Mary vodka 0,7 40%

belvedere-bloody_mary.jpg
belvedere-bloody_mary.jpg
Cikkszám: Ti-00019
Felvéve: 2015-04-24
Módosítva: 2023-06-01
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 25 643 Ft / 1 l
Ár: 17 950 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 17950 Ft 17950

Termékismertető

Belvedere Bloody Mary vodka 0,7 40%

 

Egy kis technológiai és történeti áttekintés:

 

A lengyel gyártó esküszik az artézi vízre és az aranyrozs alapanyagra. Semmilyen adalékot nem használ, illetve csak természetes anyagokat.

Jellemzője még a négyszeres lepárlás, ami a végére egy hihetetlen tiszta italt eredményez.

Maga a név a ,,Belweder,, nevű Lengyel Elnöki Palota nevéből jön, és a Zyrardów nevű városban van a lepárló. Az ital címkéjén megjelenik a palota szimbóluma.

1996.-ban indult a márka az USA-ban, és úgy vezették be, hogy ez az első luxus ,,liquor,, (alkoholos ital), és szuper prémium vodka.

A gyártói szándék 1910.-ben nyert teret legelőször az alapítással. 2001.-ben a Millennium csoport privatizálta a gyárat.

2005.-ben már a luxus cikkeket forgalmazó LVMH (Moët Hennessy Louis Vuitton SE) birtokába került ez a lepárló, idővel a részvények 100 %-át megszerezték.

Ez a vodka lett a 24. James Bond film ,,hivatalos vodkája,, - amire biztos sokan visszaemlékeznek a filmből. (a film címe: Spectre)
 

Belvedere Bloody Mary vodka 0,7 40%

A vodkán kívül az alkotói a paradicsom és erőteljes fűszerek. Ezek a bors, paprika, chili, zeller, torma. Ez az ital már egy kész koktélsűrítmény szinte, nem is kell más, mint további paradicsomlé és ciromlé a tökéletes szervízhez.

Így kóstold meg: Jéggel, és a fenti instrukció pont elég, ne is törődj mással, csak legyen elég jég és ne foigyjon ki az üveg !

 

Tuti szép estétek lesz !

 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!