Termékeink

Stolichnaya vodka 3,0 40% pDD

stolichnaya_3,0.jpg
Cikkszám: Ti-00011
35 910 Ft

termekismerteto

Stolichnaya  vodka 3,0 40%


Származása: Oroszoprszág
Lepárló: SPI Ciprus
Lepárló helye: Lettország
Alapanyag: Búza, rozs
Víz: Artézi
Jelleg: Tiszta vodka
Tisztítás: 3 fázisú, kvartz, faszén, gyapjú

Egyedi tulajdonsága: A gyártó alap vodkája, erre épül a teljes portfólió. Nyilvánvalóan ebből adnak el a legtöbbet. Ugyanakkor ez a 3 literes palack egy igazi góliát, amelyben benne van az orosz medve ereje......

Illat: Friss, ropogós, megragadó és kellően "vodkás" illatok állnak elő az első beleszippantáskor. Nem tolakodó de kellemes, selymes, natúr.

Íz: Finoman induló édeskés semleges és friss vodka ízt tapasztalunk. Utána pici bors, nyírfa, cédrus és még kevesebb fűszeresség érződik a szájban. Csodásan telt és kerek, további ízeket befogadó vodka, ha keverjük más ízes italokkal.

Lecsengés: közepesen hosszú

Szín: átlátszó

Így kóstold meg: Vigyázat ! Ez 3 liter egyben ! Készíts komoly tervet a mennyiségre való tekintettel és ha meg vagy ezzel, akkor fogj hozzá ! Hűtve, vagy 18-20 fokon, aztán jéggel. Nagyon finom koktélok keverhetőek ki belőle, főleg ha érlelt alkoholokkal mixeljük.

Legyen szép napod !

Facebook

Legfrisebb híreink

Főiskolásoknak – Egyetemistáknak

 A főiskolásoknak – egyetemistáknak (csak a 18 évet betöltötteknek ) saját diákigazolvány felmutatása esetén a nem akciós termékekből 4 % kedvezményt adunk italboltunkban.

  • Nemzeti Dohánybolt Régi trafikosként várjuk kedves vásárlóinkat a legszélesebb termékválasztékkal!
  • ARMAND DE BRIGNAC GOLDMagyarországi premier! Üzletünkben kapható a világ No. 1. Pezsgője az ARMAND DE BRIGNAC GOLD! armanddebrignac.com Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Koktélok