Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Tatratea Kókusz likőr 0,7 22%

1_2388.jpg
1_2388.jpg
Cikkszám: 4069
Felvéve: 2014-03-26
Módosítva: 2022-12-22
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 11 957 Ft / 1 l
Ár: 8 370 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 8370 Ft 8370

Termékismertető

Tatratea Kókusz likőr 0,7 22%


Származás: Szlovákia
Gyártó: Karloff Tatra Distillery
Alapanyag: Szilvapálinka, bor, fekete tea, kókusz, karamell, gyümölcsök, finomított alkohol, cukor, aromák, ízesítő növényi anyagok. 


Érdekesség: Ez a likőr a tölgyfa kivonatán alapul. Sokhetes folyamat és türelem kérdése a siker. Természetesen sok más alkotó is szükséges a speciális likőrökhöz a Tatratea családban.

Érlelés: Keveréssel és rázással, szűréssel, pihentető érleléssel történik.

Illat: A Tatratea Kókusz likőr illata finom alkohol kipárolgással kezdődik a megillatozása során. A kókusz remek egyensúlyban van a többi aromával, és remekül passzol az alapanyagok nyújtotta zamatokhoz is. Abból a szempontból is érdekes ez, mert az alap szilvapálinkából érezhető a finom kékszilva, kandírozott szilva zamata, sőt nagyon kifejezettek az aromák. A 22 % alkoholtartalom nem elég erős ahhoz, hogy érezhetően elnyomja a gyümölcsös, kissé édes, selymes aromákat.  

Íz: A Tatratea Kókusz likőr az ízeit tekintve az egyik legvonzóbb, amit a kókusz maga okoz a csábos aromáival. A 22 % alkohol mindenképpen kevésnek tűnik, nem is tolakodik elő, csak selymesen érezhető az italban. A szilvapálinka jegyei a gyümölccsel együtt érezhetőek. Benne van a rengeteg egyéb alkotó, de valójában a kókusz és a szilva uralkodik. A nagyon gondosan megválogatott fűszerek és szárított gyógynövények kivonata simává, komplexé, különlegessé teszik ezt az italt. Gratulálunk a megalkotójának, remek női italt hozott létre, amit a férfiak is fogyaszthatnak.

Lecsengés: Szilva pálinkás, kókuszos, fűszeres.

Szín: Sőtét barnás-narancsos.

Koktélokhoz: Ajánlott, remek ízeket ad hozzá és szolgál alap ital alkotóként is a koktélokban. Rengeteg receptje van,- sőt még a cukrászat is felhasználja.

Így kóstold meg: Végy egy szép kristály poharat, majd 18-21 fokon lassan kortyolgatva ízleld meg! Lehet hűtve is, sőt jéggel is kiemelkedően finom.

Nagyon fel kell készülnöd a ma esti lánypartira, válaszd az egyik italnak ezt a likőrt!  

 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!