Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Nobilis Forte Vilmoskörte pálinka 0,5 55%

nobilis-forte-vilmoskorte.jpg
nobilis-forte-vilmoskorte.jpg
Cikkszám: Ss-00008
Felvéve: 2017-06-14
Módosítva: 2023-03-31
Egység: 0.5 lBruttó egységár: 22 580 Ft / 1 l
Ár: 11 290 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 11290 Ft 11290

Termékismertető

Nobilis Forte Vilmoskörte pálinka 0,5 55%


Származása: Magyarország
Lepárló: Nobilis Pálinkafarm
Alapanyag: Vilmoskörte

Illat: A Vilmoskörte egy gyümölcs-kincs, az illata mesés, fűszeres, virágos, gyümölcsös, nagyon enyhén a fahéj és a cédrus érződik benne.

Íz: Az édes, körtés, virágos, friss, lágy és bársonyosan harmonikus ízek dominálnak legelőször. Majd pár másodperc múlva elkerülnek a fahéj, kávé, gyömbér halvány íz foszlányai is. Az 55 % alkoholtartalom kiváló, erős, férfias itallá teszi.

Lecsengés: Hosszú ideig tart, könnyed, finom ízek maradnak a szájban.

Szín: Áttetsző.

Így kóstold meg: Lehet aperitifként, kispohárban, akár 18-20 fokon vagy hűtve.

Kedves egészségedre, és óvatosan a többedik pohárral  !

 

A Nobilis Forte Vilmoskörte pálinka 0,5 55% az alkotó leírás alapján:

" Ezek az édes, hatalmas, gömbölyded formájú, elegáns, illatos körték bizony aranyat érnek. Ez a 2013-mas World Spirits Awardon be is igazolódott, de mit érnek a díjak, elismerések, ha nincs a pálinka vitrinünkben egy palack Nobilis Vilmoskörte pálinka?

Pálinkánk illata nagyon intenzív, íze hosszan tart, elnyújtva ezzel az élményt az idők végezetéig, de a következő kortyig mindenképpen. Érződik benne az édeskés, fűszeres fajtajelleg, látszik, hogy ez a sok cukrot tartalmazó, kellemes zamatú értékes termés mindenét odaadta Pálinkafarmunk mestereinek.

Ha meghalljuk, hogy vilmoskörte, előbújnak emlékeinkből a hűvös őszi, téli reggelek, mikor disznótoroshoz készülődtünk, azok a napok, amikor a vadászok kutyái vidáman csaholtak a kocsik mellett, a természet közelsége, a magyar táj szépsége.

A vilmoskörte pálinka igazi hungarikum, és mi ezt a legnagyobb tiszteletben is tartjuk, fejlett technológiájú Pálinkafarmunkon csak azon dolgozunk, hogy mindezt a különleges esszenciát megőrizhessük az utókornak is. Ezzel a szándékkal kerültek impozáns palackjainkba ezek a testes párlatok.

Ételek tekintetében ajánljuk magyaros fogások, csípős házi kolbászok, igazi férfias ételek kísérőjeként, de éppúgy illik egy újragondolt magyaros ételválogatás lezárásaként a körtés desszert mellé egy nagy adag selymes étcsokoládéval. "


VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!