Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Russian Standard vodka

1894.-ben, Szent Péterváron, Dmiti Mengyelejev úr megalkotta a szabadalma alapján a Russian Standard Original Vodka készítésének az akkori szabadalmát

A Szovjetunió szétesése után sajnálatosan rossz helyzet állt elő Oroszországban a vodka piacon, mert nem igazán volt jó vodka még a luxus üzletekben sem. Pont itt ! Pont a vodka hazájában ! Na, ez aztán beindította az oroszok fantáziáját !

1998-ban jött el a megoldás. Roustam Tariko csinált egy saját saját üzletet, amely az eredeti, orosz, a luxus igényeket is kielégítő nedű létrehozására alakult meg. Így jött létre a Russian Standard márka mai formája, amely ma ebben a kategóriában a világon a csúcs. 

A Szentpétervár szívében található ez a lepárló, a legmodernebb vodka lepárló üzem a világon. Ezt úgy érte el, hogy ultra magas színvonalú a desztillálás, a szén, kvarc és ezüstréteget felhasználó szűrési eljárás + a legjobb gabona és gleccservíz kerül bele. Sőt a régi szabadalmat is használja, ötvözi az új eljárással ( Mengyelejev )

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!