Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Tatratea Hibiscus + 2 pohár 0,7 37% pDD

tatratea-hibiscus-2-poharral.jpg
tatratea-hibiscus-2-poharral.jpg
Cikkszám: Rmk-00078
Felvéve: 2023-01-26
Módosítva: 2023-01-30
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 20 286 Ft / 1 l
Ár: 14 200 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 14200 Ft 14200

Termékismertető

Tatratea Hibiscus + 2 pohár 0,7 37% pDD


Származás: Szlovákia
Gyártó: Karloff Tatra Distillery
Alapanyag: Szilvapálinka, bor, fekete tea, vörös tea, meggy, hibiscus, karamell, gyümölcsök, finomított alkohol, cukor, aromák, ízesítő növényi anyagok. 


Érdekesség: Ez a likőr a tölgyfa kivonatán alapul. Sokhetes folyamat és türelem kérdése a siker. Természetesen sok más alkotó is szükséges a speciális likőrökhöz a Tatratea családban.

Érlelés: Keveréssel és rázással, szűréssel, pihentető érleléssel történik.

Illat: A Tatratea Hibiscus + 2 pohár 0,7 37% pDD: Az illata finom alkohol kipárolgással kezdődik a megillatozása során. Meglehetősen eegynsúlyban van a többi aromával, és remekül passzol a többi zamathoz is. Abból a szempontból is érdekes ez, mert az alap szilvapálinkából érezhető a finom kékszilva, kandírozott szilva zamata, sőt nagyon kifejezettek az aromák. A 37 % alkoholtartalom kellően erős ahhoz, hogy érezhető legyen minden aroma és a benne feloldott összes zamat. A nagyszerű hibiszkusz és a meggy virágos, erőteljes gyümölcsösséget okoz a kigőzölgésekben. Selymes, bársonyos, nagyon jól kiegyensúlyozott ital, remek koktél alapanyag.

Íz: A Tatratea Hibiscus + 2 pohár 0,7 37% pDD: Az ízeit tekintve az egyik legintenzívebb a sorozatból. A 37 % alkohol mindenképpen elegendő a lehető legtöbb aroma anyag feloldására és elénk tárására. A szilvapálinka jegyei a gyümölccsel együtt érezhetőek. Benne van a rengeteg egyéb alkotó, de valójában a meggy és a vörös tea uralkodik. A nagyon gondosan megválogatott fűszerek és szárított gyógynövények kivonata simává, komplexé, különlegessé teszik ezt az italt. Gratulálunk a megalkotójának, klassz terméket kreált. 

Lecsengés: Szilva pálinkás, meggyes, virágos, fűszeres.

Szín: Vörös.

Koktélokhoz: Ajánlott, remek ízeket ad hozzá és szolgál alap ital alkotóként is a koktélokban. Rengeteg receptje van,- sőt még a cukrászat is felhasználja.

Így kóstold meg: Végy egy szép kristály poharat, majd 18-21 fokon lassan kortyolgatva ízleld meg! Lehet hűtve is, sőt jéggel is kiemelkedően finom.

Nagyon fel lehet dobni egy baráti összejövetelt, főleg ha vannak hölgyek is jelen - ezzel a finom itallal. 

 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!