Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Glenlivet Captains Reserve Single Malt Scotch whisky 0,7 40% pDD

glenlivet-captains-reserve.jpg
glenlivet-captains-reserve.jpg
Cikkszám: Pd-00104
Felvéve: 2018-09-19
Módosítva: 2023-12-12
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 32 700 Ft / 1 l
Ár: 22 890 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 22890 Ft 22890

Termékismertető

Glenlivet Captains Reserve Single Malt Scotch whisky 0,7 40% pDD


Származás: Skócia, Speyside
Gyártó: Glenlivet Distillery
Alapanyag: árpa,  gabona
Érlelés: Ex- bourbon és Ex-sherrys hordókban, majd konyakos hordóban történik a befelyezése.

Illat: A Glenlivet Captains Reserve Single Malt Scotch whisky 0,7 40% pDD. A kóstoló pohárba történő kitöltése után azonnal érezhetjük, hogy az érlelésében a konyakos befejezés komolyan módosította az italt. Először mazsolás, barackos, lekváros és narancsos, mézes aromák érezhetőek. Majd az édeskés malátás illatait fedezhetjük fel. Édeskés, fás, hordós, fadongás, pörkölt malátás, picit füstös, cédrusos, gabonás, szénás, szárított gyógynövényes, aszalt gyümölcsös - körte, alma, barack -és persze a citrusok vannak jelen ez maga a Glenlivet hagyaték. Pörkölt mogyorós, mandulás, pisztáciás.

Íz: A Glenlivet Captains Reserve Single Malt Scotch whisky 0,7 40% pDD páráinak kellően megalapozták már a valós szomjunkat. Narancsos, malátás, baracklekváros, szilvalekváros, mézes, mazsolás nagyon finom ízei kápráztatnak el bennünket. Egyébként ez az ital is hordozza a márka jellegzetességeit,- édeskés, kicsit füstös, gabonás-malátás, hordós, dongás, vaníliás, szárított gyógynövényes. Van benne csokoládé, karamell, fahéj és kakaó, őrölt kávé. Szépen lekerekítette az összes zamatot a konyakos hordós befejezés. Szegfűszeg, keleti fűszerek,olajos, nektáros, dús, sűrű, nagyon sokféle íz réteg jelentkezik egyszerre.    

Lecsengés: Igen hosszú, édeskés, gyümölcsös, fűszeres.

Szín: Sötét sárgás barnába hajló

Így kóstold meg: Először 18-21 fokon a teljes íz megtapasztalása miatt. Aztán mehet hűtve vagy jéggel egy szép kristály whiskys pohárban.

Te ismerkedj meg ezzel a különlegessééggel legelőször! Eggs!

 

Érdekesség:

Az 1824-ben alapított Speyside-i lepárló, a legidősebb legális szeszfőzdék egyike, megalapítása óta szinte folyamatosan üzemel. Valószínűleg ennek is köszönhető, hogy mára a világ második legmagasabb (Amerikában az első) single malt whisky eladási darabszámával büszkélkedhet.

 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!