Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Scapa Glansa Single Malt Scotch whisky 0,7 40% pDD

scapa-glansa.jpg
scapa-glansa.jpg
Cikkszám: Pd-00102
Felvéve: 2017-11-24
Módosítva: 2022-12-16
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 53 029 Ft / 1 l
Ár: 37 120 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 37120 Ft 37120

Termékismertető

Scapa Glansa Single Malt Scotch whisky 0,7 40% pDD

 

Származás: Skócia
Gyártó: Scapa Distillery
Alapanyag: Árpa


Érlelés: Tölgyfa hordóban

Érdekesség: A Scapa az amerikai tölgyfa hordós érlelés után használt, nagyon füstös hordóban végzi be az érlelést. Úgy fogalmaznak a gyárban, hogy ez a whisky a finom bevezetés/átvezetés a füstös, tőzeges whisky világába. 

Illat: A Scapa Glansa Single Malt Scotch whisky gyümölcsös, édeskés, füstös, karamellás és csokoládés kipárolgásokkal indít a megillatozása elején. Nagyon jó a hordós aroma, a malátás, vaníliás és fűszeres jegyei. Kifejezetten érdekes, icipicit karcos, erőteljesebb a gőze, mint a normál esetben lenni szokott. A citrusok és az olajos magvak zamata kerekebbé tette az illatait. 

Íz: A Scapa Glansa Single Malt Scotch whisky egy eléggé füstös, édeskés, baracklekváros, csokis íz kavalkáddal kezdi a feltárulkozását a kóstoló nyelvnek. Malátás, pörkölt kávé, ananász kompót, keserű csokoládé és karamell zamatok következnek a következő kóstolási fázisban. A végére maradnak az égetett fadonga, fahéj, szegfűszeg rétegek. Nagyon érdekes, klassz whisky. 

Lecsengés: Igen hosszú, füstös, vaníliás, fűszeres, pörkölt.

Szín: Sötét sárga- barnás

Így kóstold meg: Előszrö 18.21 fokon a teljes íz megtapasztalása miatt. Aztán mehet hűtve vagy jéggel egy szép kristály whiskis pohárban.

Ismertesd meg az Apukáddal ezt a jó kis itókát, na és a haverokat sem hagyhatod ki! Bulira fel! Eggs! 

 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!