Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Scapa Skiren Single Malt Scotch whisky 0,7 40% pDD

scapa-skiren.jpg
scapa-skiren.jpg
Cikkszám: Pd-00101
Felvéve: 2017-11-24
Módosítva: 2022-08-12
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 53 143 Ft / 1 l
Ár: 37 200 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 37200 Ft 37200

Termékismertető

Scapa Skiren Single Malt Scotch whisky 0,7 40% pDD

 

Származás: Skócia
Gyártó: Scapa Distillery
Alapanyag: Árpa


Érlelés: Tölgyfa hordóban

Érdekesség: A Scapa az amerikai tölgyfa hordós érlelést alkalmazza ennek a szép whsikynek az érlelése során. Érdekes, hogy az utolsó öreg/régi lepárlóban, a Lomond Still lepárlóban született meg ez a whisky.  

Illat: A Scapa Skiren Single Malt Scotch whisky gyümölcsös, édeskés, krémes, nem nagyon füstös, almakompótos, kissé ánizsos kipárolgásokkal indul a megillatozása elején. Érezhető benne némi mézes jelleg. Kiválóan kijön a tölgyfás, hordós érlelés. A karamella és a csokoládé jelenléte nem vitás. Kiváló aromái megragadják a képzeletet és persze a vágyakozást a tényleges kóstolásra. 

Íz: A Scapa Skiren Single Malt Scotch whisky egy ízgazdag remek itóka. A mézes, meleg, édeskés, malátás, karamellás induló aromák nagyon is kecsegtetőek. Komoly élvezetet jelent a pörkölt tölgyfa és a csokoládé, a finom citrusok és a remek fűszerek zamatainak a megtapasztalása a kóstoló nyelven. A végefelé kissé gyengülenk ezek az aromák, de előkerül egy csipetnyi ánizs és fahéj, némi kardamon. 

Lecsengés: Közepesen hosszú, mézes, ánizsos, fűszeres.

Szín: Sötét sárga- barnás

Így kóstold meg: Előszrö 18.21 fokon a teljes íz megtapasztalása miatt. Aztán mehet hűtve vagy jéggel egy szép kristály whiskis pohárban.

Próbálj ki minél több különböző, remek, márkás whiskyt! Legyen szép napod! 

 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!