Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Ballantines Glenburgie 15é Single Malt Scotch whisky 0,7 40% pDD

ballantines-glenburgie.jpg
ballantines-glenburgie.jpg
Cikkszám: Pd-00099
Felvéve: 2017-11-24
Módosítva: 2018-08-01
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 32 086 Ft / 1 l
Ár: 22 460 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 22460 Ft 22460

Termékismertető

Ballantines Glenburgie 15é Single Malt Scotch whisky 0,7 40% pDD

Származás: Skócia
Gyártó: Ballantines Distillery
Alapanyag: Árpa

Érlelés: Tölgyfa hordóban

Érdekesség: A Ballantines név alatt 3 különböző lepárló egyszerre dobta piacra a 15 éves single maltját. A sorban az első a Glenburgie lepárló, amely 1829.-ben kezdte el a tevékenységét. (A másik 2 a Glentauchers, Miltonduff)

Illat: A Ballantines Glenburgie 15é Single Malt Scotch whisky remek illat anyagokkal van felruházva,- nyilván a hosszú érlelési idő miatt elsősorban. Gabonás, finom, édeskés, fűszeres, vaníliás, a hordó érlelés miatt pörkölt fadongás. Érezhető benne karamell, csokoládé, kakaó és pörkölt darált kávé aromája is. Selymes, bársonyos, nagyon jó gőzőkkel bíró itóka. 

Íz: A Ballantines Glenburgie 15é Single Malt Scotch whiskyről csak annyit lehet összefoglalni íz szempontjából egyetlen szóval.- hogy remek. Igazán simogató, mint egy bársonyos lepel vonja be a kóstoló teljes ízlelő szervét. Édeskés, pörkölt és tölgyfadongás aromája meghatározó. Az olajos magvak pörkölt változata, a mandula, a mogyoró természtesen bene van. Vaníliás, kakaós, csokis utóízei még mindig rétegekből, gazdag rétegekből áll. Nagyon szépen megalkotott whisky, dicséret a pincemesternek! 

Lecsengés: Igen hosszú, fűszeres, az édesség és a fás íz marad a végére

Szín: Sötét sárga- barnás

Így kóstold meg: Először 18.21 fokon a teljes íz megtapasztalása miatt. Aztán mehet hűtve vagy jéggel egy szép kristály whiskis pohárban.

Rá fogsz csodálkozni, hogy ez a whsiky mennyire finom! EGGS!

 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!