Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Absolut Vodka Lime 0,7 40%

absolut-vodka-lime-0-7.jpg
absolut-vodka-lime-0-7.jpg
Cikkszám: Pd-00097
Felvéve: 2017-04-25
Módosítva: 2023-06-22
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 10 343 Ft / 1 l
Ár: 7 240 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 7240 Ft 7240
Absolut Vodka

Termékismertető

Absolut Vodka Lime 0,7 40%

Egy kis Absolut-történelem:

Az 1800-as évek végén járunk amikor egy svéd vállalkozó szellemű úriember és iparos, Lars Olsson Smith kigondolt egy merőben új technológiát a finom vodka készítésére.

Az is igaz, hogy nem volt "felkészületlen" mert ekkor már a svéd vodka előállítás négyszáz éve fennállt.

A célja a tökéletes tisztaság, lágyabb harmonikusabb íz elérése volt. A vodka megújítója ezek után nem túl nagy fantáziával elnevezte a termékét Abszolút Tiszta Vodkának (Absolut Rent Brännvin).

Még jó, hogy azonnal bejegyeztette a márka nevét 1879.-ben. Nos innen eredeztethető az Absolut vodka sikertörténete. Ezzel az Absolut Vodka karrierje elindult.

Az Absolute vodka a világ 3. legnagyobb alkoholos ital márkája a Bacardi és a Smirnoff után. csak az USÁ-ban évente 73-75 millió litert adnak el.

Az Absolut Vodka Lime 0,7 40%

Az egyik legfiatalabb és legigéretesebb ízesített vodkaféleség az Absolut kiadásában. Nagyon nagy dolog, hogy több koktélhoz eleve lime-ot használunk, így tulajdonképpen az üvegben már egy félig kész koktél van. A búzából és kristálytiszta vízből erjesztett majd lepárolt vodka nagyon selymes, brásonyos és friss ízhatást nyújt.

Így kóstold meg: Csak jéggel és önmagában is, de valójában hosszan fahordóban érlelődő aromás alkoholokkal adja meg azt, amire várunk, - így pld. whisky, konyak, brandy, armagnac, stb. társításával próbáld ki!

Legyen szép napod!

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!