Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Chivas Regal Ultis Blended Malt Scotch whisky 0,7 40% pDD

Chivas Regal Ultis Blended Malt Scotch whisky 0,7 40%
Chivas Regal Ultis Blended Malt Scotch whisky 0,7 40%
Cikkszám: Pd-00089
Felvéve: 2016-11-16
Módosítva: 2023-06-08
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 119 871 Ft / 1 l
Ár: 83 910 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 83910 Ft 83910

Termékismertető

Chivas Regal Ultis Blended Malt Scotch whisky 0,7 40% pDD

Származás: Skócia, Moray, Keys, Speyside
Gyártó: Chivas Brothers Whisky Lepárló (Pernod Ricard)
Alapanyag: Árpa, Gabona


Érlelés: 21 év fahordóban. Ez a Chivas Regal Ultis Blended Malt Whisky 5 különböző single malt házasításából származik. Ezek sorban a Tormore, Longmorn, Strathisla, Allt A’Bhainne és a Braeval. Limitált kiadás.

Illat: A Chivas Regal Ultis Blended Malt Scotch whisky 0,7 40% pDD illataiban dominálnak a "sárga színek illatai": méz, sárga rózsa, tölgyfadonga, mazsola. Fantasztikus aromák ejtik egyik ámulatból a másikba a szimatoló és kiváncsi orrot. Finoman adja le a páráit, kezdve a szépséges gyümölcsös jelleggel, benne a barack, a mangó, a narancs és az érett alma zamatival. Utána a pörkölt maláta enyhén füstössége, a fahéj, kakaó, csokoládé, kávé, karamell és vanília következik. Kiemelkedően komplex illatait nagyon nehéz pontosan kielemezni. 

Íz: A Chivas Regal Ultis Blended Malt Scotch whisky 0,7 40% pDD kortyai mindegyike egy íz, aroma, zamat világ önállóan is. A lehetőség, hogy megkóstolhatjuk, az adott napot bearanyozhatja. Miért? Mert olyan finom és nektáros ízek kerülnek elő belőle, ami kivételes. Édeskés, barackos, érett almás, sárgadinnyés, pörkölt mandulás és mogyorós, kesudiós, szilvalekváros. Kandírozott narancshéj, narancs, méz, grapefruit, egy kis szárított datolya, mazsola, kandírozott szilva, fahéj, fehérbors, kardamonból egy kicsi, szegfűszeg zárja úgy kb. az első 1-3 kortyot. A többi ízt és zamatot fedezze fel mindenki önmaga,- nagy élvezet lesz!  

Lecsengés: Nagyon hosszú, kissé füstös, hordós, malátás, barackos, mézes, lekváros, édeskés, icipicit száraz, selymes, gyümölcsös, összetetten fűszeres.

Szín: Sötét arany, borostyán.

Így kóstold meg: Először 18-21 fokon a teljes íz megtapasztalása miatt. Aztán mehet hűtve vagy jéggel egy szép kristály whiskys pohárban.

Próbáld ki a Családod tagjaival ezt a kiemelkedően jó italt! Eggs!


Érdekesség:

1801.-ben kezdődött a Chivas Regal családi története, méghozzá a Stratischla Lepárlóban (alapítás 1786.-ban) A Chivas Testvérek a királyi udvar beszállítóivá váltak úgy, hogy Aberdeenben luxus élelmiszereket, fűszereket árultak. Viktória Királynő ebben a kegyben részesítette őket, történt mindez 1843.-ban.

1860.-ban kezdték el gyártani a Royal Glen Dee elnevezésű blended whiskyt.

A Chivas Regal 1900.-ban az amerikai piacra szánt termékük volt, és a világsikere a mai napig tart.


Érdekesség 2.:

"A Chivas Regal Ultis Blended Malt Scotch whisky 0,7 40%

A Chivas Regal Ultis a Chivas Regal márka lényegét, esszenciáját sűríti egy palackba. Az Ultis 5 különböző single malt házasításából származik. Ezek a Tormore, Longmorn, Strathisla, Allt A’Bhainne és a Braeval.

A kivételes odafigyeléssel és hatalmas tapasztalattal végzett blendelés eredménye egy kivételes luxus whisky komplex aromákkal, dicsőséges arany árnyalattal. Egy gyönyörű és magával ragadó műalkotás, amely ünnepeli a szenvedélyt és az elkötelezettséget, méltó tisztelgés a múlt legendás mesterei előtt, ugyanakkor tiszteleg mindazok előtt is, akik létrehozták ezt a különleges minőségű italt.

A Chivas Regal Ultis talán az egyik legjobb módja, hogy megünnepeljük a közös sikereket a barátainkkal."

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!