Üzletünk változatlanul hétfő-szombaton nyitva van, lsd. a weblap alján a részleteket!

Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Angostura 1787 15é rum (Trinidad & Tobago) 0,7 40% pDD

angostura-1787.jpg
angostura-1787.jpg
Cikkszám: Pa-00017
Felvéve: 2018-07-11
Módosítva: 2021-07-30
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 42 257 Ft / 1 l
Ár: 29 580 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 29580 Ft 29580

Termékismertető

Angostura 1787 15é rum (Trinidad & Tobago) 0,7 40% pDD

Angolul és kínaiul lásd alul; see English and Chinese below; 下面是英文和中文

Származás: Trinidad
Gyártó: Angostura
Alapanyag: Cukornádmelasz

Érlelés: Amerikai, kiégetett, használt tölgyfahordóban, minimum 15 évig, válogatja a hordókat a pincemester, és csak a legjobbakat keveri össze ebben a remek itókában.

Illat: Az Angostura 1787 15é rum (Trinidad & Tobago) 0,7 40% pDD a gyártó prémium terméke, és ez meg is ismerhető, igazolást nyer már az illataiban is. Mivel első osztályú alapanyagokból, kiváló mesterek által készül és 15 évig minimum a dongák között pihenő rum, a megillatozása csak az értékek nyugtázását támasztja alá. Nagyon illatos, pörkölt dongás, tölgyfás, a hordó ódonsága van benne, vaníliás, almás, banános, csokis és kicsit kakaós. Édeskés és száraz egyszerre, kiemelten fűszeres. fahéj és pörkölt őrölt kávé ismerhető fel. Melaszos, selymes, bársonyos a páráiban. 

Íz: Az Angostura 1787 15é rum (Trinidad & Tobago) 0,7 40% pDD extra finom és elegáns ízei mennyei élményt nyújtanak a rum kedvelőknek. Édeskés, vaníliás, csokis, karamellás, kakaós, kávés, kicsit fahéjas és mézes. Dongás, pörkölt tölgyfás, sűrű és dús aromákkal megáldott itóka. Édeskés sült banán, rengeteg gyümölcs és fűszer érezhető ki belőle. Kandírozot és aszalt gyümölcsök zamata örvendezteti meg a kóstoló ajkakat. A hosszú érlelés kifejezetten simulékony bársonyos, nagyon jó húzású ital eredményezett az alkotó munkájának az eredményeképpen. 

Lecsengés: Hosszú, édeskés, sölt banános, fahéjas, csokis, melaszos.

Szín: Erősen sötét rum, mahagóniba és rezes árnyalatba hajlóan.

Így kóstold meg a poharadban: Végy, ha lehet egy szép kristálypoharat, és 16-21 fokon próbáld ki, majd hűtve, esetleg jéggel, de szobahőmérsékleten fogja a legtöbb ízt leadni.

Kedves egészségedre, - engedd el magad ma este!

Érdekesség:

A Trinidad szigetén található Angostura lepárlót 1824-ben alapították akkor még ízesített keserű italok előállítása céljából.
Az azóta eltelt több mint másfél évszázad során mindinkább a rum készítése vált a lepárló fő profiljává, és ma már nagy mennyiségben termelnek exportra is.
Az Angostura 1824 a lepárló válogatott, legjobban sikerült hordós érleléseiből lett kikeverve. A minimum 15 éves italokból megalkotott rumot belülről kiégetett, amerikai tölgyfából készített, használt bourbon hordókban érlelik tökéletesre.
Ebben a folyamatban a hordómesternek igen nagy szerep jut, hisz ő határozza meg, hogy az érlelés meddig tartson és, hogy mely hordókat keverjék egymással a kívánt minőségű rum megalkotásához.
Dícséret a pincemesternek!

 

Angostura 1787 15-year-old rum (Trinidad & Tobago) (0,7 40% pDD) (Angol/English)

Place of origin: Trinidad

Producer: Angostura

Main ingredient: Sugar cane molasses

Method of maturation: In American, fired, used, and assorted oak barrels, for a minimum of 15 years.

Odour: Angostura 1787 15-year-old rum (Trinidad & Tobago) (0,7 40% pDD) is a premium product of the producer, and this is already proven by its scents. As it is made from first class ingredients, and made by excellent masters, and has a minimum of 15 years long maturation, the aromas meet all the quality requirements. It is very fragrant with the scent of staves, oak, vanilla, apple, banana, chocolate, and slight cocoa. Sweet and dry at the same time, especially spicy. Cinnamon, roasted ground coffee are recognizable. Evaporation is considered silky and velvety with the scent of molasses.

Taste: The delicate and elegant flavours of the Angostura 1787 15-year-old rum (Trinidad & Tobago) (0,7 40% pDD) provide a heavenly experience for rum lovers. You can feel the sweet vanilla, chocolate, caramel, cocoa, coffee, cinnamon, and honey. The drink is blessed with the dense and rich aromas of staves, and oak. Sweet fried banana, fruits, and spices are recognizable. The taste of candied and dried fruits delights the lips. The long maturation resulted in a distinctly smooth, and velvety drink.

Aftertaste: The aftertaste lasts long with a variety of flavours, such as fried bananas, cinnamon, chocolate, and molasses.

Colour: quite dark with mahogany and copper tones.

Consumption suggestion: Take a crystal glass, and try it at 16-21 degrees, then try it chilled, then with ice. To try at room temperature is probably the best solution.

Background: On the Island of Trinidad, the Angostura Distillery was founded in 1824 to produce flavoured bitter drinks. Over the past century and a half, the production of rum has increasingly become the main profile of the distillery, and there are also great quantities produced for export. The rum, made from a minimum of 15-year-old drinks, is matured to perfection in used internally fired bourbon barrels made of American oak. In this process, the barrel master plays a very important role, as it determines how long the maturation lasts, and which barrels are mixed to create rum of the desired quality. Praise to the barrel master!

Cheers!

 

安古斯图拉1787朗姆酒15(特立尼达和托巴哥) (0,7 40% 纸盒)

品名: Angostura 1787 15-year-old rum (Trinidad & Tobago) 0,7 40% pDD

产地: 特立尼达

酒厂: 安古斯图拉

主料: 甘蔗糖蜜

陈酿方法: 在美国的,烧的,使用而分类的橡木桶中陈酿至少15年。

气味: 以安古斯图拉1787朗姆酒15(特立尼达和托巴哥) (0,7 40% 纸盒)为酒厂的接触品之一。从气味的角度来看,其也代表了尤为突出的质量。由于其以一流的原料为主,而且由出色的酒桶大师生产的,同时至少有15年长陈酿时间,这种种因素相互交融,所呈现的最终杰作定令人啧啧称奇。橡木,香草,苹果,香蕉,巧克力,可可,糖蜜都在多层的香味之间交叠呈现。甜而不腻,感而不燥,还有多种的香料包括肉桂,烤咖啡粉。

口感: 安古斯图拉1787朗姆酒15(特立尼达和托巴哥) (0,7 40% 纸盒)的精致而优雅的风味对朗姆酒的爱好是一种奢侈的享受。您将感受到甘甜的香草,巧克力,焦糖,可可,咖啡,肉桂和蜂蜜的味道,也具有浓郁而丰富的橡木的香气。炸香蕉,干水果,香料,蜜饯橙皮的风味彼此交融。长时间的陈酿呈现了一种绝美的佳品。

后味: 入口后持续时间长,有多种回味,例如炸香蕉,肉桂,巧克力和糖蜜。

饮用建议: 准备一个水晶玻璃杯,倒入16-21温度的安古斯图拉1787朗姆酒15(特立尼达和托巴哥) (0,7 40% 纸盒),然后尝试冷藏一段时间,最后尝试加冰,不过建议室温下品尝。

背景: 在特立尼达岛,安古斯图拉酒厂成立于1824年,致力于生产调味的,苦的饮料。在过去的150年内,朗姆酒的生产逐渐成为了该酒厂的主要任务,而且大量的朗姆酒用于出口。安古斯图拉1787朗姆酒15(特立尼达和托巴哥) (0,7 40% 纸盒)以陈酿15年的朗姆酒混合物为主。就木桶而言,以美国的,烧灼的,使用,继而分类的橡木桶用于陈酿。在该过程中,木桶大师扮演着最重要的角色。安排陈酿时间,以及分类木桶都是他们的主要任务,以便生产所期望的质量。我们应该感谢这些匠心大师为这个世界带来了如此的佳品。

干杯!


 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!