Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Matheus pálinka

A MATHEUS PÁLINKA


Leírás a gyártótól:

 

A Szatmár-Bereg megye északi csücskében található Tisza, Túr és Szamos árterében termett csonthéjas gyümölcsökből és a szabolcsi almából a Beregszászi Apátság birtokain élő ferences szerzetesek 16-17. században gyógyító céllal készítettek pálinkát.

Ezt a bódító nedűt a távoli múltban kizárólag növényi kivonatok készítésével gyógyszerként használták. A 60-70 fokos pálinkába különböző gyógyfüveket és fűszereket áztatva számos betegség kezelésére alkalmas esszenciát állítottak elő.

A Matheus Pálinkaház a ferences barátok több évszázados tapasztalatát leíró receptúrákat felhasználva ismételten el kezdte készíteni ezeket a kiváló nedűket.

A gyümölcs begyűjtésekor, a lepárlás és az érlelés során mindenben ragaszkodunk a régi magyar tradíciókhoz. A tökéletesen érett, válogatott gyümölcsöket kimagozzuk, majd irányított erjesztés után rézüstben kétszeri desztillációval lepároljuk, speciális fahordós érlelés során éri el a pálinka végleges színét, gyümölcsös illatát, lágy, selymes zamatát.

A Matheus Pálinkaház csak felsőkategóriás, prémium pálinkákat gyárt, melyet elérhető ár, modern design és magas minőség hármas együttese jellemez. A kereskedelmi pálinkafőzdék közül

egyedülálló módon csak kétszeri desztillációval, eperfahordós érleléssel készítjük termékeinket. Termékpalettánkban a tradicionális 50 fokos pálinkák képezik a gerincet, mellettük megtalálhatóak a 40, 44 és 60 fokos pálinkák, továbbá az egyedinek számító 24 fokos pálinka alapú likőrök is.

Az egyedi fogyasztói igények kielégítésére fejlesztettük ki a Matheus Kóser Pálinka sorozatot. A kóser védjegy garantálja a kiváló minőséget, hiszen a gyártási folyamatot a londoni Kedassia Rabbinátus és a jeruzsálemi Bádác Bét Jószef Rabbinátus felügyelete alatt gyártjuk, így pálinkáink megfelelnek a legszigorúbb higiéniai előírásoknak és az „ötezer éves ISO” előírásoknak is.


VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!