Ron Millonario XO rum 0,7 40% pDD
Termékismertető
Ron Millonario XO rum 0,7 40% pDD
Angolul és kínaiul lásd alul; see English and Chinese below; 下面是英文和中文
Ezt a rumot az egzotikus Peruban készítik. Sok díjat bezsebelt az elmúlt pár évben a minősége kapcsán.
Ebben a perui rumban minden olyan gondoskodás benne van, amit a profi rum készítőtől elvárunk. Rendkívüli körültekintéssel válogatott alapanyagoknak, a totálisan precíz erjesztésnek, az utána következő lepárlásnak, na és persze a fontos érlelésnek az eredménye e remekmű.
Itt alkalmazzák a régi és az új technikát. Ennek a kombinációja igen fontos körülmény az előállítás során.
Hosszú éveken át kísérleteztek és próbálkoztak azzal, hogy a rumnak legmegfelelőbb élesztő adagolásra rájöjjenek. Itt ugyanis az élesztőnek ráhatása van az illatra-ízre egyaránt.
Régi skót üstökkel dolgoznak, és az érlelés amerikai és szlavóniai tölgyfahordókban történik az ún. solera eljárással. A lényege ennek az, hogy a hordókat egymásra rakják, felhalmozzák, és minden évben a legalsó sorban lévő hordókból vesznek ki és palackoznak le. A felette lévő sorból pedig visszapótolják a kivett porciót. Így aztán a legfelső hordóba mindig friss rum kerül.
2008-ban illetve 2009-ben is aranyérmet kapott az International Spirits Awards megmérettetésen, Londonban pedig szuper prémium kategóriában a Rum Master 2009 versenyen.
Így élvezd a poharadban: Csoda rumokon nem csodálkozz, hogy már a puszta, tiszta kóstolásuktól is ,,elalél,, az ember. Tedd te is ezt és nem kell semmi más mellé,- csak esetleg egy jó szivar, ha szereted. Egészségedre !
Ron Millonario XO rum (0,7 40% pDD)(Angol/English)
This bottle of rum represents the absolute care of the professional rum makers. The carefully chosen raw materials, the precise fermentation and distillation, and of course the crucial maturation resulted in this masterpiece. The combination of the traditional and modern techniques is considered as a requirement in the manufacturing process. Along many years, they experimented to figure out the perfect dosage of yeast for this rum, since the yeast influences the overall taste in this case.
They are using old Scottish cauldrons, but the maturation takes place in American and Slavonian oak barrels in the so-called Solera system. The Solera system is a blending and maturing technology that is regularly used in creating sherry, brandy, and wine. In this system, the rows of the barrels are stacked on top of each other, but the freshly steamed drinks are placed on the top of the row, and the finished drink is drained from the barrels of the bottom row, but up to a maximum of 1/3 of the content of the barrels. The missing quantity is replenished from the row above. Thus, the younger and more fiery rums mixed with the old and matured ones guarantee a special taste and a constant quality.
It was awarded gold medal at the competition of the International Spirits Awards in 2008 and 2009 and earned a golden medal at the Rum Master competition in the category of premium rums in 2009 too.
Consumption suggestion: Even the pure taste of this rum provides an extraordinary experience in the taster’s mouth which is overwhelming. Just take a cigar and enjoy it!
Cheers!
Ron Millonario XO朗姆酒15年 (0,7 40% 纸盒)
品名: Ron Millonario XO rum (0,7 40% 纸盒)
这款朗姆酒完美的诠释了木桶大师的职业素养及心血。由于极为严格的原料筛选,精准的发酵和蒸馏,以及长达10年的陈酿都才造就了这款杰作。在制造的过程中,每一瓶佳酿都经历了传统工艺与现代技术的结合。随着时间推移,他们研究出了最合适的酵母量,因为酵母的数量会影响本品的整体口感。
大多时候他们使用古老的苏格兰大锅进行蒸馏,不过其陈酿的过程是在克罗地亚的橡木桶中完成。其陈酿方法为索莱拉系统。在用于陈酿的仓库里,三四排木桶相互叠放。由于索莱拉系统的特殊性,装瓶的朗姆酒总是从最低的一排中取出,每次则是最多三分之一的含量。取出的酒被第二排的木桶等量取代,而第二排的木桶的等量则是被第三排的木桶等量代取的。木桶都不是完全密封的,以便木桶里的饮料与空气接触。因此在朗姆酒的表面上将形成一层酵母,为这款朗姆酒增添了一抹迷人的风味。
Ron Millonario索莱拉黑朗姆酒15年 (0,7 40%) 所散发出的香气极具蜜饯水果,椰子,可可脂,李子和丁香的芬芳。整体口感上的干果,无花果,枣子,葡萄干,焦糖,糖蜜和香料都呈现出自身的优势,是一种极为复杂而又奇妙的体验。2009年在朗姆酒大师的评选斩获了金牌。
2008-2009年在国际烈酒奖斩获了金牌,2009年在朗姆酒大师的评选上也得到了优质朗姆酒类别的金奖。
饮用建议: 本品连单独饮用也给予人们一种异常迷人的体验。与雪茄配合也会迸发出奇妙的火花。
干杯!
Vélemények
Én is értékelek »