Üzletünk változatlanul hétfő-szombaton nyitva van, lsd. a weblap alján a részleteket!

Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Ron Millonario XO rum 0,7 40% pDD

ron-millonario-xo.png
ron-millonario-xo.png
Cikkszám: Ld-00044
Felvéve: 2016-10-19
Módosítva: 2021-05-28
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 62 100 Ft / 1 l
Ár: 43 470 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 43470 Ft 43470

Termékismertető

Ron Millonario XO rum 0,7 40% pDD

 

Ezt a rumot az egzotikus Peruban készítik. Sok díjat bezsebelt az elmúlt pár évben a minősége kapcsán.  

Ebben a perui rumban minden olyan gondoskodás benne van, amit a profi rum készítőtől elvárunk. Rendkívüli körültekintéssel válogatott alapanyagoknak, a totálisan precíz erjesztésnek, az utána következő lepárlásnak, na és persze a fontos érlelésnek az eredménye e remekmű.

Itt alkalmazzák a régi és az új technikát. Ennek a kombinációja igen fontos körülmény az előállítás során.

Hosszú éveken át kísérleteztek és próbálkoztak azzal, hogy a rumnak legmegfelelőbb élesztő adagolásra rájöjjenek. Itt ugyanis az élesztőnek ráhatása van az illatra-ízre egyaránt.

Régi skót üstökkel dolgoznak, és az érlelés amerikai és szlavóniai tölgyfahordókban történik az ún. solera eljárással. A lényege ennek az, hogy a hordókat egymásra rakják, felhalmozzák, és minden évben a legalsó sorban lévő hordókból vesznek ki és palackoznak le. A  felette lévő sorból pedig visszapótolják a kivett porciót. Így aztán a legfelső hordóba mindig friss rum kerül.

2008-ban illetve 2009-ben is aranyérmet kapott az International Spirits Awards megmérettetésen, Londonban pedig szuper prémium kategóriában a Rum Master 2009 versenyen.

Így élvezd a poharadban: Csoda rumokon nem csodálkozz, hogy már a puszta, tiszta kóstolásuktól is ,,elalél,, az ember. Tedd te is ezt és nem kell semmi más mellé,- csak esetleg egy jó szivar, ha szereted. Egészségedre !

 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!