Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Hennessy V.S.O.P. cognac 0,7 40% pDD

hennessy_vsop.jpg
hennessy_vsop.jpg
Cikkszám: Ig-00530
Felvéve: 2014-05-23
Módosítva: 2024-04-22
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 42 414 Ft / 1 l
Ár: 29 690 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 29690 Ft 29690

Termékismertető

Hennessy V.S.O.P. cognac 0,7 40% pDD

 

Egy kis Hennessy történelem
Jas Hennessy & Co. vagy más néven és egyszerűbben, ahogyan ismerjük - Hennessy, egy francia konyak készítő cég, ház. A világ konyak termelésének a 40 %-át adják, évi 50 millió litert. Ők a legnagyobbak. Tulajdonosai a Moet Hennessy-t birtokló LVMH és a Diageo 66-34 % arányban.

Alapítása 1765.-ben történt, tette mindezt az ír Richard Hennessy. 1970-ben egyesült a Moet Chandon és a Hennessy, így lett a mai cégforma és név a Moet Hennessy. Ők újra egyesültek a Louis Vuitton-al, így létrejött a világ legnagyobb luxuscikkeket forgalmazó konglomerátuma.(később más luxus márkákat is felvásároltak – pld. Bernard Arnault, Christian Dior)  

A Hennessy VSOP konyak egy friss, élettel tele ital, mivel legalább 4 évig, Limousin tölgyfahordókban érlelik a pincemesterek. Éppen ezért az illatai, ízei is intenzívek, gyümölcs, vanília, karamell, kávé, tölgy az uralkodó az aromák és ízek, illatok tekintetében.

Származási hely: Franciaország
Régió: Cognac
Lepárló: Hennessy Cognac Distillery
Alapanyag: Szőlőbor
Érlelési idő: 4 év
Érlelési kategória: Hordóban
Érlelés módja: Fahordóban érlelt

Így kóstold meg: Okvetlen érdemes tisztán, önmagában belekortyolni, hogy tudjuk mi is ez a Hennessy VSOP konyak. Ha ez nem elégít ki bennünket, akkor koktél receptekhez kell nyúlni és megkeverni a kedvencet belőle.

Legyen nagyon kellemes estéd!VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!