Termékeink

Absolut Vodka Cherrykran 0,75 40%

absolut_cherrykran.jpg
Cikkszám: Ig-298
18 100 Ft

termekismerteto

Absolut Vodka Cherrykran 0,75 40%

 

Egy kis Absolut-történelem:

Az 1800-as évek végén járunk amikor egy svéd vállalkozó szellemű úriember és iparos, Lars Olsson Smith kigondolt egy merőben új technológiát a finom vodka készítésére.
Az is igaz, hogy nem volt ,,felkészületlen,, mert ekkor már a svéd vodka előállítás négyszáz éve fennállt.

A célja a tökéletes tisztaság, lágyabb harmonikusabb íz elérése volt. A vodka megújítója ezek után nem túl nagy fantáziával elnevezte a termékét: Abszolút Tiszta Vodkának (Absolut Rent Brännvin).
Még jó, hogy azonnal bejegyeztette a márka nevét 1879.-ben. Nos innen eredeztethető az Absolut vodka sikertörténete. Ezzel az Absolut Vodka karrierje elindult.

Az Absolute vodka a világ 3. legnagyobb alkoholos ital márkája a Bacardi és a Smirnoff után. csak az USÁ-ban évente 73-75 millió litert adnak el.

Az Absolut Vodka Cherrykran 0,75 40%:

Búza alapanyag, csodásan tiszta víz, remek lepárló technológia és egy kis ízesítés,- és kész is ez a remek termék. Ez a prémium vodka a ropogós cseresznye, friss áfonya és az érett szilva aromájával bír, pompás ízhatással rendelkezik.

Így kóstold meg: Na ez a vodka már önmagában is üdít, frissít, finom. Ha tovább akarsz menni, akkor tégy bele egy kis rumot, ananászlét és narancsot !

EGGS !


Facebook

Legfrisebb híreink

Főiskolásoknak – Egyetemistáknak

 A főiskolásoknak – egyetemistáknak (csak a 18 évet betöltötteknek ) saját diákigazolvány felmutatása esetén a nem akciós termékekből 4 % kedvezményt adunk italboltunkban.

  • Nemzeti Dohánybolt Régi trafikosként várjuk kedves vásárlóinkat a legszélesebb termékválasztékkal!
  • ARMAND DE BRIGNAC GOLDMagyarországi premier! Üzletünkben kapható a világ No. 1. Pezsgője az ARMAND DE BRIGNAC GOLD! armanddebrignac.com Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Koktélok