Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Absolut Vodka Cherrykran 0,75 40%

absolut_cherrykran.jpg
absolut_cherrykran.jpg
képek
Cikkszám: Ig-298
Felvéve: 2014-04-09
Módosítva: 2018-11-19
Egység: 0.75 lBruttó egységár: 24 133 Ft / 1 l
Ár: 18 100 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 18100 Ft 18100
Absolut Vodka

Termékismertető

Absolut Vodka Cherrykran 0,75 40%

 

Egy kis Absolut-történelem:

Az 1800-as évek végén járunk amikor egy svéd vállalkozó szellemű úriember és iparos, Lars Olsson Smith kigondolt egy merőben új technológiát a finom vodka készítésére.
Az is igaz, hogy nem volt ,,felkészületlen,, mert ekkor már a svéd vodka előállítás négyszáz éve fennállt.

A célja a tökéletes tisztaság, lágyabb harmonikusabb íz elérése volt. A vodka megújítója ezek után nem túl nagy fantáziával elnevezte a termékét: Abszolút Tiszta Vodkának (Absolut Rent Brännvin).
Még jó, hogy azonnal bejegyeztette a márka nevét 1879.-ben. Nos innen eredeztethető az Absolut vodka sikertörténete. Ezzel az Absolut Vodka karrierje elindult.

Az Absolute vodka a világ 3. legnagyobb alkoholos ital márkája a Bacardi és a Smirnoff után. csak az USÁ-ban évente 73-75 millió litert adnak el.

Az Absolut Vodka Cherrykran 0,75 40%:

Búza alapanyag, csodásan tiszta víz, remek lepárló technológia és egy kis ízesítés,- és kész is ez a remek termék. Ez a prémium vodka a ropogós cseresznye, friss áfonya és az érett szilva aromájával bír, pompás ízhatással rendelkezik.

Így kóstold meg: Na ez a vodka már önmagában is üdít, frissít, finom. Ha tovább akarsz menni, akkor tégy bele egy kis rumot, ananászlét és narancsot !

EGGS!


VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!