Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Jack Daniel's No.7 Legacy 3. whiskey 0,7 43% (DRS)

jack-daniels-no-7-legacy-3.jpg
jack-daniels-no-7-legacy-3.jpg
Cikkszám: Ig-01655
Felvéve: 2024-05-30
Módosítva: 2024-05-31
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 22 543 Ft / 1 l
Ár: 15 780 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 15780 Ft 15780

Termékismertető

Jack Daniel's No.7 Legacy 3. whiskey 0,7 43% (DRS)

Származás: USA
Gyártó: Jack Daniel Distillery
Alapanyag: Kukorica, Árpa, rozs

Érlelés: Fahordóban.  

Érdekesség: A régi időkben zöld volt a whiskey márka színe, ez a 3. kiadás arany kék. (Korábban 1904.-ben dobtak ki a piacra zöld címkéset.) A szesztilalom emlékére hívja fel a figyelmet ez az egyedi kiadás.

Illat: A Jack Daniel's No.7 Legacy 3. whiskey 0,7 43% (DRS) is hasonlóan a sorozat többi elemeihez képest nem csak egy egyedi, nagyon szépen kialakított formával megáldott ital, hanem kiváló illatokkal is bír. Remekül megérlelt, finom kipárolgásokkal megáldott tennessy whisky. A megillatozásakor kitűnik nyilván az alap aroma kollekció,- azaz a kukorica melasz, a rozs és az árpa keveréke, ezeknek a malátája, kivonata. Már a gőzeiben is kissé édeskés, kissé füstös, azonban erősen vaníliás, hordós, fadongás, tölgyes aromájú. Tovább haladva az elemzéssel illóolajos, mazsolás, fahéjas, karamellás zamatok kerülnek a szimatoló orrba.

Íz: A Jack Daniel's No.7 Legacy 3. whiskey 0,7 43% (DRS) whiskey ízei is kiemelkedően finomak, akárcsak a többi márka család tagjaié. Amikor a szánkba vesszük az első kortyot, élvezettel érezhetjük az édeskés, illóolajos, bársonyos, lágy, égetett tölgyfahordós, dongás, kissé füstös íz-csokrot. Ez az ital igen sokrétegű, összetett aromákkal van megáldva. Benne vannak a következő zamatok: édeskés maláta, kukorica, rozs, karamell, vanília, fahéj, citrusok. Nagyon kellemes italú és húzású whisky! Remek ajándék lehet.

Lecsengés: Közepesen hosszú, malátás, fás, fűszeres kissé.

Szín: Aranysárga - barnás

Így kóstold meg: Először 18-21 fokon a teljes íz megtapasztalása miatt. Aztán mehet hűtve vagy jéggel egy szép kristály whiskys pohárban.

Tisztelegj a régi, amerikai szesztilalom "szomjas áldozatai" előtt egy pohárkával ebből az italból!  Eggs!

 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!