Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Meukow De Luxe cognac 0,7 40% pDD

meukow-de-luxe.jpg
meukow-de-luxe.jpg
Cikkszám: Ig-01605
Felvéve: 2023-12-21
Módosítva: 2023-12-21
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 25 057 Ft / 1 l
Ár: 17 540 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 17540 Ft 17540

Termékismertető

Meukow De Luxe cognac 0,7 40% pDD

 

Már a név is adja önmagát, miszerint is ez a ,,Meukow,, egy ősi, orosz, családi név. 1862.-ben két fivért a családfő elküldött Franciaországba azzal a céllal, hogy biztosítsák a Cár konyak ellátását.

Annyira megtetszett a termék, a cognac – vidék, hogy megalkották a saját márkájukat.
Mai formájában a párduc logó az erőt, energiát, egzotikusságot, szépséget, a harmóniát sugározza és ráadásul nagyon elegáns. Az egyik legjobban ismert konyak márka a világon. A lepárló helye Matha, Charente Maritime.

A Meukow De Luxe cognac 0,7 40% pDD:

Ez a termék egy blended konyak, amelyet több alkotóból kevertek ki a mesterek. A Meukow vigyáz arra, hogy nem csak a törvényi előírásoknak megfelelő ideig érleli a benne lévő konyakokat, hanem jelentősen tovább. Többször is kósoltuk, árérték arányban kiváló!

Illataiban varázsol el a selymes aromákkal, összetett, simulékony, bársonyos kipárolgása azonnal inspirál egy pohárka megkóstolására. Gyümölcsös, vaníliás, kandírozott narancshéjas, mazsolás, csokis, karamellás.

Ízeiben megtalálhatóak a gyümölcsök, a lágy selymesség, a tölgyfa nemesítő hatása az érlelés folyamán. Szépen megalkotott remek itóka, igazi ünnepre való palack. Benne van a karamell, fahéj, és fűszerek, a pörkölt olajos magvak, némi mazsola, aszalt gyümölcsök, lekvár.

Így kóstold meg: Ajánlatos tisztán 18-20 fokon vagy jéggel megkóstolni. Nem hagy kívánnivalót maga után.

Bonts, tölts, kortyolj, mulass, örvendj! Eggs!

 


VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!