Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Barceló Imperial MAPLE Cask rum 0,7 40% pDD

barcelo-imperial-maple-cask.jpg
barcelo-imperial-maple-cask.jpg
Cikkszám: Ig-01593
Felvéve: 2023-11-17
Módosítva: 2023-11-21
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 33 000 Ft / 1 l
Ár: 23 100 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 23100 Ft 23100

Termékismertető

Barceló Imperial MAPLE Cask rum 0,7 40% pDD


Származás: Dominikai Köztársaság
Típus: Ron Barcelo Co.
Érlelés: Nagyon hosszan sok éven át, különböző mértékben kiégetett tölgyfahordókban, majd a befejezés egy igazi különlegességben történik, nevezetesen JUHARFAHORDÓBAN.

Alapanyag: cukornádlé,- azaz méz

Illat: A Barceló Imperial MAPLE Cask rum 0,7 40% pDD: Az illatában már is érezhetjük, hogy ez kicsit más, kicsit több, mint az egyébként a márkacsaládra jellemző többi rum. A juharfahordó édesebbé, sziruposabbá tette. Ez az extra. Egyébként itt is a Barcelóra jellemző minden illat meg van, talán minden réteg nagyobbés mélyebb kiemelést kapott ez által. Tehát fűszeres, érett, melaszos, nagyon összetett és markáns illat anyagában jelentkezik a karamell, méz, kávé, a hordó dongájának ódon, égetett, tölgyfás aromája. Égetett cukor, kissé megpirítottt kenyér, dió, pörkölt mogyoró, pisztácia, kesudió, aszalt gyümölcsök, cukrozott narancshéj, citrusok és némi pörkölt kókusz fedezhető fel az illataiban. A kakaó és a csokoládé krémes változatai is előkerülnek. A többféle hordó hatás még komplexebbé tette az illatait.  

Íz: A Barceló Imperial MAPLE Cask rum 0,7 40% pDD: "Hát ez meg mi?"  Kérdezhetjük már az első nagyszerű kortynál! Egyértelmű a juharfa édesítő-mélyítő-ízeket dúsító hatása. Nagyon jó ötlet volt abban befejezni az érlelést. A pörkölt melaszos, szárított és aszalt gyümölcsökkel, kandírozott narancshéjjal, a jellegzetes citrusok aromáival, dió, kesudió, pisztácia, mogyoró, mandula, sült banán, pirított kókusz, ananász szuper összhangot nyújt. Bársonyos, selymes, olajos, dús, mély, összetett aroma rétegek bizonyítják a jó árérték arányt is. Fahéj és méz is érezhető benne.

Lecsengése: Nagyon hosszan tartó, rengeteg ízzel, ÉDESKÉS JUHARSZIRUP utóízzel tűnik tova.

Szín: Sötét borostyán

Így élvezd a poharadban: próbáld ki tisztán hűtve, jéggel és 18 fokon. Utána keverd össze almalével, fahéjat bele, cukorszirup és ananász szelettel díszítsd,- majd kísérletezz, csak jókat fogsz mixelni!

Lepd meg a Haverokat egy ilyen remek műalkotással, sikered lesz! Eggs!

Érdekesség:

Ez a rum Dominikából származik, az alapító Julian Barcelo volt, 1929.-ben vitte ezt végbe! Ma már tucatnyi országban élvezik a termékeik ízeit, nagyon sikeres márka. Az érlelés viszonylag magasabb, - nem pincei - hőmérsékleten történik, ezért kap különleges aromát. 

 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!