Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Meukow X.O. Ice Panther + 2 pohár 0,7 40% pDD

meukow_xo_ice_panther_2_poharral.jpg
meukow_xo_ice_panther_2_poharral.jpg
Cikkszám: Ig-01588
Felvéve: 2023-11-17
Módosítva: 2023-11-21
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 78 857 Ft / 1 l
Ár: 55 200 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 55200 Ft 55200

Termékismertető

Meukow X.O. Ice Panther + 2 pohár 0,7 40% pDD

 

Már a név is adja önmagát, miszerint is ez a ,,Meukow,, egy ősi, orosz, családi név. 1862.-ben két fivért a családfő elküldött Franciaországba azzal a céllal, hogy biztosítsák a Cár konyak ellátását.

Annyira megtetszett a termék, a cognac – vidék, hogy megalkották a saját márkájukat.
Mai formájában a párduc logó az erőt, energiát, egzotikusságot, szépséget, a harmóniát sugározza és ráadásul nagyon elegáns. Az egyik legjobban ismert konyak márka a világon. A lepárló helye Matha, Charente Maritime.

A Meukow X.O. Ice Panther + 2 pohár 0,7 40% pDD

Ez a gyönyörű konyak ahogyan a szemünk elé kerül, azonnal megfog. Az ugró párduc a maga erejével, szépségével valami nagyon jót sejtet arra vonatkozóan, hogy mi lehet a palackban.

A nagyon hosszú idő amit a hordóban töltöttek ezek a konyak cseppek, megadják neki a sötét arany, ragyogó színt. A Meukow X.O. Ice Panther + 2 pohár 0,7 40% pDD  a nevében is jegességet, a hideget szemlélteti, a + db pohár meg még jól is jöhet..... 

Származási hely: Franciaország
Régió: Cognac
Földrajzi eredetvédettség: Van
Lepárló: Meukow Cognac Distillery
Alapanyag: Szőlőbor
Érlelési idő: 20 év
Érlelési kategória: X.O.
Érlelés módja: Tölgyfahordóban érlelt

Illat: A Meukow X.O. Ice Panther + 2 pohár 0,7 40% pDD: Az első illatfelhőbe szinte belebódulunk az összetettsége miatt. Édeskés-száraz-hordós,- ez rögtön világossá válik. Aszalt gyümölcsös, lekváros, jázmin, méz, majd a gyümölcsök, citrusok jönnek utána, aztán a vanília, karamell, aszalt barack és szilva. Kandírozott narancshéj, pici fűszeresség örvendezteti meg az orrunkat.

Íz: A Meukow X.O. Ice Panther + 2 pohár 0,7 40% pDD: Édeskés-száraz-hordós, aszalt és kandírozott gyümölcsös, citrusos, pörkölt mandulás, mogyorós, diós, jázmin + méz, kicsi lekvárosság, fahéjas narancs, vanília, csokoládé, kicsi karamell, szépséges fűszerek majd a tölgyfa jellege ütközik ki. Selymes, bársonyos, mély, dús, olajos.

Lecsengés: finoman és hosszan érezhető az íze, sokáig távozik

Így kóstold meg: kötelező a szép kristálypohár, egy hintaszék jót tud tenni a csendes gondolatokhoz a 18-20 fokon csodásan mutató konyak első és utolsó kortyához.

Élvezd az életet, és pont egy ilyen csodás palackkal az asztalodon tedd! Eggs!VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!