Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

El Dorado 15é rum+2 pohár 0,7 43% pDD

el-dorado-15e-2-poharral.jpg
el-dorado-15e-2-poharral.jpg
Cikkszám: Ig-01529
Felvéve: 2023-04-20
Módosítva: 2023-06-01
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 33 557 Ft / 1 l
Ár: 23 490 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 23490 Ft 23490

Termékismertető

El Dorado 15é rum+2 pohár 0,7 43% pDD

Származás: Guayana
Gyártó: Demerara Distillery
Alapanyag: Cukornádmelasz
Érlelés: 15 évig, ex borbon hordókban,

Illat: Az El Dorado 15é rum+2 pohár 0,7 43% pDD megillatozása maga egy élmény és aroma-utazás. A nagyon hosszú 15 éves érlelés megtette jótékony hatását, és létrehozott egy nagyon finom, gyümölcsös, édeskés, fűszeres párájú remek italt. Van benne csokoládé, fahéj, kakaó, pörkölt mogyoró és mandula, dió, pörkölt melasz, mazsola és méz. Kigőzölgése azonnal elkápráztat, érezni a hordó, a karamell, a csokoládé, a kakaó és persze a vanília jellegzetes illatát. Bársonyosak a párái, jól esnek a kiváncsi orrnak!

Íz: Az El Dorado 15é rum+2 pohár 0,7 43% pDD első kortyaiból azonnal megtudhatjuk, hogy ez az egyik legjobb rum arról a környékről. Fűszeres, - fahéj, szegfűszeg, kardamon érződik. Hordós, dongás, pörkölt dongás, melaszos, karamellás, lekváros, kicsit kandírozott szilvás aromák kerülnek elő rétegről rétegre. Nem hiányzik a vanília, a kakaó, csokoládé, pörkölt kávé remek zamata sem. Selymes, dús, olajos, simogató. Gyógynövényes, szárított gyümölcsös, mazsolás és mézes jellegű rétegek bontakoznak ki. 

Lecsengés: Hosszú, elnyújtott.

Szín: sötét barna

Így élvezd a poharadban: Végy egy kristály - ha lehet ólomkristály - szép poharat és kóstold meg szobahőmérsékleten, majd ha úgy gondolod,- jéggel is. Koktélokba mehet, de ott már nem érzed az eredeti remek aromákat. 

Nosza szervezz egy remek, egzotikus amerikai estet a Haveroknak még ma! Egss!

Érdekesség:

Utazzunk el Dél-amerikába, és kukkantsunk be Guayana-ba egy kellemes rumra, az El Dorado márkanévre hallgatóra !

A rengeteg mese szerint az inkáknak volt egy legendás városa, a híres-nevezetes El Dorado. Ez tele volt arannyal, drágakövekkel, de soha senki nem találta meg a szerencsevadászok közül, de a nagy felfedezők is sikertelenek maradtak......

A Demerara lepárlót 1670-ben alapították ebben az egzotikus országban, - Guayanában.

Napjainkig (2018) eltelt 348 év, ami tekintélyes hagyományt jelent. Meg is alkották a cukornádmelaszból az egyik legragyogóbb terméküket a 15 éves érlelésű, amerikai tölgyfahordós (bourbon) csodás rumjukat.

Ez a termék begyűjtött már számtalan nemzetközi díjat.

 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!