Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Jack Daniel's Triple Mash whiskey 0,7 50%

jack-daniels-triple-mash.jpg
jack-daniels-triple-mash.jpg
Cikkszám: Ig-01514
Felvéve: 2023-02-24
Módosítva: 2023-11-16
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 32 157 Ft / 1 l
Ár: 22 510 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 22510 Ft 22510

Termékismertető

Jack Daniel's Triple Mash whiskey 0,7 50%

Származás: USA
Gyártó: Jack Daniel Distillery
Alapanyag: Kukorica, Árpa, Rozs

Érlelés: Fahordóban.  

Érdekesség: 

Jack Daniel's Triple Mash whiskey 0,7 50%: egyetlen lepárló, azonos hordó, minimum 4 év a vámraktárban. Ezek az alapkövetelmények ennél a whiskey-nél.   

Illat: A Jack Daniel's Triple Mash whiskey 0,7 50%: A kipárolgása erős aromákat sejtet. Érettebb, ércesebb, aromásabb az alapváltozatoknál. Ez is egy nagyon szépen megérlelt, finom kipárolgásokkal megáldott tennessy whiskey, Édeskés-száraz, fahéjas, mandulás, mogyorós, diós, karamellás, enyhén füstös, hordós aromák és zamatok keltik fel a kíváncsi orr érdeklődését, - selymes, bársonyos, simogató érzetet kapunk.

Íz: A Jack Daniel's Triple Mash whiskey 0,7 50%: Az első kóstoló pohárka megízlelése finom, kellemes, simogató, bársonyos, erőteljes alkohol hatással. A hordós és fás érlelés nagyon kitűnik. Ez a változat is olajos, ízeiben dús, jó húzása van. Karamellás, csokis, lekváros, kicsit juharszirupos, pörkölt, füstös tölgyfa ízek, aztán a pörkölt mogyoró és mandula, dió, kesudió, fűszerek, citrusok illóolajával meghintett remek érlelésű nedű - méltó a márka család többi tagjához.

Lecsengés: Közepesen hosszú, édeskés, olajos, fás, dongás, icipicit füstös.

Szín: Aranysárga - barnás

Így kóstold meg: Először 18-21 fokon a teljes íz megtapasztalása miatt. Aztán mehet hűtve vagy jéggel egy szép kristály whiskys pohárban.

Ha ma neki indulsz a baráti partinak, akkor 1 üveg ebből is dukál az alkalomra! Eggs!

 

 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!